Trabzonspor Bankalar Birliğinden Çıkan İlk Kulüp Oldu

Şimdi bişey yazacam ama hemen banlanıyorum başkanlık makamına laf ediyorum diye. Ben başkanlık makamına laf etmiyorum dostlar o makamı dolduramayan yalancı, düzenbaz, hain ve sinsi kişiye laf ediyorum...

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bunlarin borcu ne kadardi ki?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 16 Eylül'de yaptığı açıklamada, "Geçen hafta itibarıyla onayını aldığımız sermaye artırımı sürecinde hisse sahiplerimizin hak kullanımları bugün itibarıyla başladı. Futbol AŞ olarak ilk günden 2 milyar 550 milyon lira tutarındaki sermaye artırımı katılım bedelimizi ödeyerek hakkımızı kullandık. Süreç tamamlandığında elde edeceğimiz kaynakla, daha önce de çeşitli platformlarda ifade ettiğimiz üzere, kamuoyunda Bankalar Birliği olarak bilinen kredi anlaşmasından bu ay itibarıyla çıkmış olacağız. Sıfır banka kredisi ve dolayısıyla sıfır finansman gideri ile artık çok daha güçlü bir yapıya kavuşacak olan şirketimizin finansal tablolarında büyük bir iyileşme süreci başlayacaktır." sözlerini sarf etmişti.

sermaye arttırışıyla mı çıkmışlar yani

Helal olsun adamlara.

Bizim kasa bosaldi zaten istesekte cikamayiz. He yolun sonu surpriz bir uefa kupasi olursa ruzgar tekrar tersine doner

Bizimkilerde locaları önden satsın, Boey satıp şampiyonluğu riske atıp sağ bek almasınlar, seçime kadar çıkacağız desin halen faiz ödemeye devam edelim.

Bu işle bağlantılıdır muhtemelen.
Başka bir konuda söyledim işte alakası yok sağ cep sol cep olayı o, araziyi değerlendirmek için yaptılar o anlaşmayı.

Bedelli yaparken etkisi olmuştur en fazla duran varlık artışından vs ama bu tarz bir şeyi biz de yapabilirdik araziyi satmak yerine.

Bu emsal bizim için daha iyi oldu
Ekim genel kurulunda üyelerimiz bu konu üzerinden yürümeli

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 16 Eylül'de yaptığı açıklamada, "Geçen hafta itibarıyla onayını aldığımız sermaye artırımı sürecinde hisse sahiplerimizin hak kullanımları bugün itibarıyla başladı. Futbol AŞ olarak ilk günden 2 milyar 550 milyon lira tutarındaki sermaye artırımı katılım bedelimizi ödeyerek hakkımızı kullandık. Süreç tamamlandığında elde edeceğimiz kaynakla, daha önce de çeşitli platformlarda ifade ettiğimiz üzere, kamuoyunda Bankalar Birliği olarak bilinen kredi anlaşmasından bu ay itibarıyla çıkmış olacağız. Sıfır banka kredisi ve dolayısıyla sıfır finansman gideri ile artık çok daha güçlü bir yapıya kavuşacak olan şirketimizin finansal tablolarında büyük bir iyileşme süreci başlayacaktır." sözlerini sarf etmişti.

sermaye arttırışıyla mı çıkmışlar yani
1.3 milyar lira falandı TSnin borcu

Bedelli gelirini takip etmedim ama 600-700 faizi zaten ödedikleri yerde çıkabilirler

8-9 milyar gelir elde ettiğimiz yerde 1.4 faiz ödeyip 2.7lik borçtan çıkamadık işte biz de çıkabilirdik.

Florya satışı falan bahane

Gerçi kimden ne bekliyoruz ki
Rekor oyla seçenler rekor oyla ibra ederler

Bakın görün yakında fb ve bjk’de çıkacak biz hala kalacağız bu anlaşmada
Beşiktaş çıkamaz, zor.

Fener çıkabilir Koç sayesinde.

Gerçi hep diyorum, bu borcu kapamak tekrar kredi almadığın senaryoda değerli olacak, olur da kredi alırsan %50 küsür faizle alacaksın yine.

Faizler düşük olsa zaten çıkmanın manası yoktu

Trabzon bedelli sermaye artışını hangi parayla yaptı? Bu bedelli sermaye artışını biz niye yapmıyoruz mesela?

ne bankalar birliğinden çıkabildi.
ne kemerburgaza geçildi.
bide bok gibi insaatın devam ettiği yerde antrenman yaptırttı.
Kasım başı Kemerburgaz’a geçicez, durumunu bilmiyorum.

Takımı olumsuz etkilemez umarım, bu sene özelinde en çekindiğim mevzu bu.

Bizle aynı borç ve faize sahiplermiş
Bi sermaye artırımıyla çıkmışlar

Ne bizim gibi şl gelirleri ne oyuncu satışları ne lig şampiyonlukları ne store gelirleri ne yüksek kombine satışı ne yüksek loca satışı ne arazi satışı hiçbiri de yoktu

Ulan dursun iki elim senin ve şürekanın yakasında olacak

Geri
Üst Alt