Trabzonspor Başkanı Basın Toplantısı Düzenledi

Komedi gibi ligimiz var :) Allahtan İspanya Ligi falan var en azından futbol seyrediyoruz orda..

Acımayın bu şerefsizlere

936f0e78ae32f4abc60b957125af9743.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

İş saçma salak bir yere gidiyor Aziz'in adamı Sinan "TFF'nin maçı tescil etmemesi lazım" diyor. Rasim emniyette hareketlenme var diyor. Bunlar bize bu işi bağlar mı bağlar belli olmaz bu ülkede hiçbirşey

Ulan Panda hakemin hatası bizi ırgalamaz?

Aynı olay fener için olsaydı böyle konuşabilirmiydin? Aziz başkanın izin verirmiydi lan tasmalı...

Kuş musun karga mısın belli değil.

Ulan biraz olsun acımıştım ama boşver aga. Bunlar fırsatı bulsa bizi bir kaşık suda boğarlar.

Bugünde hamsi tava iyi gitti be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Hem 3 points hem Salih'i kitleme qeyfi. Teşekkürler Deniz Ateş Bitnel :hat:

Güzel tiyatro dönüyor tv kanallarında yine.

Hakem kötü maç yönetti, ama hakemin yüz ifadesine dikkat ederseniz kontrolü kaybettiğini rahatlıkla farkedebilirsiniz. İlk yarı penaltı kararı yanlış ama yanılabilinecek bir pozisyon. İkinci yarı olayın koptuğu nokta penaltı kararı, Cavanda'nın müdahalesi var Umut'un ayağına, bu çok net. Ancak yine net bir pozisyon değil, ben hakem olsam vermezdim. Türk sporunda sorgulanması gereken genç bir hakemin verdiği hatalı kararlar ve kontrolü kaybetmesi değil, Trabzonspor'lu oyuncuların hakeme olan tavrıdır, resmen bir dövmedikleri kaldı. Hakemin üzerine saldırdıkları pozisyonda Bitnel'in yüz ifadesine dikkat edin, adam resmen ben nerdeyim ne oluyor modunda idi.

Şimdi gelelim asıl soruya, bundan sonra ne olacak? Bu, kasıtlı şekilde abartılan maç kime yarayacak? Galatasaray mutlaka bundan kötü etkilenecek. Yakın dönemde Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi var, Trabzon'da, bu maçta oluşacak atmosferi düşünürsek hakemin BJK'yi katletmesi için çok güzel bir ortam sağlanacağı ortada. Belki paranoyak olabilirim, ama ben yine klasik Aziz Yıldırım operasyonu görüyorum.

Vay be adamlar trabzon havaalanında toplanmis takimlarini bekliyorlar yaziklar olsun lan adamlar şike de bu kadar kenetlenmemisti vay be vay ne güzel tabi Galatasaray bu islerin içinde yokya ne güzel bir sıkandal yapalim eee bu Galatasaray gene ayağa kalkar hadi bakalım devam edin ama sonra gene korkunuzdan kacacak delik ariyorsunuz.

fner bu haftada spor programlarinda konusulmaz nede olsa Galatasaray galip geldi bi bok cikarttilar ulan sevdigimin ulkesinde neler oldu neler cidden bu kadar konusulmuyor adamlari sikeden hakladilar bu gerizekalilarda hakladiklari adamlari dahada sivadilar hükümet yaptilar güzel danışıklı dövüş yaptilar ama uzulmesinler dedigim gibi sonra gene altta kaçacak delik arayacaksiniz.

Bos bos konusmasinlar.

Hakem bize de Zarar verdi,rakibin pozisyonu yok yanlis bir penalti ile öne gecti ts

Sneijder ve podolski cezali duruma dustu,hakem bizi kurtarmak icin ugrassa en onemli 2 oyuncumuza kart göstermezdi

Bosverin beyler turkiye ligi sikeye eyyama bir suru dalavereye bulasip temizlenmemis bir lig boyle lige boyle hakemler mustehak sanarsin hergun tertemiz maclar yonetiliyoda bugun boyle skandal yasanmis gibi konusanlar var, ha bu arada bu ts kadar serefsiz bi camia daha gormedim calinan sampiyonluga ses cikaramayip boyle iddiasiz bi mac icin ortaligi karistirdilar

Geri
Üst Alt