Güzel tiyatro dönüyor tv kanallarında yine.
Hakem kötü maç yönetti, ama hakemin yüz ifadesine dikkat ederseniz kontrolü kaybettiğini rahatlıkla farkedebilirsiniz. İlk yarı penaltı kararı yanlış ama yanılabilinecek bir pozisyon. İkinci yarı olayın koptuğu nokta penaltı kararı, Cavanda'nın müdahalesi var Umut'un ayağına, bu çok net. Ancak yine net bir pozisyon değil, ben hakem olsam vermezdim. Türk sporunda sorgulanması gereken genç bir hakemin verdiği hatalı kararlar ve kontrolü kaybetmesi değil, Trabzonspor'lu oyuncuların hakeme olan tavrıdır, resmen bir dövmedikleri kaldı. Hakemin üzerine saldırdıkları pozisyonda Bitnel'in yüz ifadesine dikkat edin, adam resmen ben nerdeyim ne oluyor modunda idi.
Şimdi gelelim asıl soruya, bundan sonra ne olacak? Bu, kasıtlı şekilde abartılan maç kime yarayacak? Galatasaray mutlaka bundan kötü etkilenecek. Yakın dönemde Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi var, Trabzon'da, bu maçta oluşacak atmosferi düşünürsek hakemin BJK'yi katletmesi için çok güzel bir ortam sağlanacağı ortada. Belki paranoyak olabilirim, ama ben yine klasik Aziz Yıldırım operasyonu görüyorum.