Haber Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: “Galatasaray'ı yeneriz”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan:

“Galatasaray'ı yeneriz.”

"Galatasaray bize transferde bir yanlış yaptı, biz de çıkıp söyledik. Haklıydık, onlar da biliyor. Onun dışında bizim kimseyle kavgamız asla olmaz. Durup dururken biz gidip bir şey yapmıyoruz. Kimsenin oyuncusuna bu anlamda talip olmuyoruz veya birinin anlaştığı bir oyuncuya gidip bu konuda arkadan iş çevirmiyoruz. Bizim de talip olduğumuz oyuncular oluyor. Ben kulüp başkanını arayıp kendisinden izin istiyorum; izin verirse görüşüyoruz, vermezse görüşmüyoruz. Trabzonspor bunu yapıyor ve bunu da bekliyor. Galatasaray da öyle bir kulüp değil aslında, orada bir hata yaptılar diyelim. Şu anda bir problemimiz yok. Sadece Galatasaray için söylemiyorum, başka bir kulüp de yarın buna benzer bir şey yaparsa aynı cevabı alır." (A Spor)

Geçen sezon olduğu gibi klasik taraftarı gazlamak için kamera karşısına çıkmış. Yine gittiler şu maçı sezonun hedef maçı yaptılar, yeni teknik direktörü bu maç öncesi getirdiler.

Hangi hakem atanırsa atansın bu maçta bizim 3 puan almamızı engellemek için uğraşacağını da kestirmek zor değil.

Gönül isterdi ki geçen sezonki şerefsizliğin intikamı alınsın fakat Osimhen'in eksikliği de eklenince işimiz yine çok zor.

ts baskani fb baskani Galatasarayi yencez demis tjk baskani daha konusmamis ilginc

Trabzonu yenersek zaten ligi kolaylariz
Ben mağlubiyet bekliyorum
Bizim takım deplasmandan pek çıkamıyor
İnşallah kontra oynarız 3 puanı alıp geliriz

Geri
Üst Alt