Trabzonspor Bruno Peres ile Anlaştı İddiası

1.8 m garanti para wow

trabzon hırtı 1.8 milyon euro'yu nerden veriyor yav, soylu gene mi el atmış napmış.

baya iyi oyuncu.

Terim ve ekibinin kadrosunda bulundurduğu mükemmel 4'lü.

Yıllık maliyeti fazla değil ya.. €5.050.000

Şener 1.000.000 euro
Elabdellaoui 1.500.000 euro
Linnes 1.400.000 euro
Yedlin 1.150.000 euro

MOSTOFO CONGOZ OSTOFO

Kral tamam bende Terimci değilim de bu paraları terim mi verdi, Mustafa Cengiz verdi.

Terim ve ekibinin kadrosunda 1 mevki için bulundurduğu mükemmel 4'lü.

Yıllık maliyeti fazla değil ya.. €5.050.000

Şener 1.000.000 euro
Elabdellaoui 1.500.000 euro
Linnes 1.400.000 euro
Yedlin 1.150.000 euro

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Yedlin ve Omar ın maaşı ülke standartlarına göre çok normal değil mi renkdaş ayrıca kötü oyuncu da değiller hani

1618603261227.webp

Kral tamam bende Terimci değilim de bu paraları terim mi verdi, Mustafa Cengiz verdi.
Mehmet Allah aşkına Şener Özbayraklı transferini kim istedi, kim onay verdi?

Linnes'ın sözleşmesi bittiğinde yıllık 800 bin olan maaşına neredeyse yüzde 100% zam yapmasına nasıl onay verdi? Üstelik o zaman takımında Mariano'da varken?

Elabdellaoui hadi kaza geçirdi. Ama bu kaza bile oyuncuların takımı ve hocayı gram ciddiye almadığını ortaya çıkarır.

Manchester City'de böyle bir şey olabilir mi? Guardiola izin verir mi hiç? Bizim ki hoca değil ki, noel baba gibi bir şey.

Yedlin de ortada.. hiç bir özelliği yok. Newcastle taraftarı da bunu yazıyordu. Hadi sen ve ben Premier League oyuncusu diye istedik, teknik ekip açıp izlemiyor mu bu oyuncuyu? Ne abi neye yarıyor bu adam?

Allah aşkına küme oynayan takım neden bedavaya bıraksın oyuncusunu? Hiç mi şüphe duymadılar?

Yedlin ve Omar ın maaşı ülke standartlarına göre çok normal değil mi renkdaş ayrıca kötü oyuncu da değiller hani
Renktaş ozaman Şener'i niye aldırdı? Ne diye sözleşme imzalandı?

Madem vasat oyuncu, üstüne bir başka sağ bek transfer edeceksin. Ne diye aldık ya? Ne oynadı bu adam Fenerbahçe'de? Hangi argümanla yıllık 1 milyon euro vererek aldırdın?

Bunun hesabını versin kardeşim.

linens tutulduğu vakit sol bek yedeği olarak tutulmuştu takımda çünkü önceki sezon solda daha fazla oynadı. 2 mevkiyi de yedekliordu. şener de türk diye alındı gerçi hiçbir boka yaramadı orası ayrı

mariano şener
nagatomo linens

sonra sarachi alındı nagatomo dehlendi

mariano yerine omar
omar kendini sakatlayınca da yedlin

solda linens işi rafa kalkınca da 3 sağ bek + omar oldu

Haha takımda 3 stoper sayamazsın ama 4 sağ bek var.

Allah aşkına diyorum defolun gidin ya.

GEDSON STOPER OYNADI BU TAKIMDA. 😂

Sağ bek isteyeceğine STOPER aldırsaydın şu takıma devre arası?

Yok yok benim uzaklaşmam lazım. Yoksa zaten bana ceza vermek için hazırda bekleyenler vardır.

Dalton kaç yaşında? Kosamıyor ve çok ağır. Arda da aynı, çalım atıyor oyuncuyu ama geçemiyor, o okadar yavaş

Geri
Üst Alt