Trabzonspor Bu Futbolla Şampiyonluk Yarışına Ortak Olur mu?

Enes Kaplan

Kırmızı Üye
Bana kalırsa Ersun takımın başına geçtiğinden beri oynadıkları futbol kalitesinde ve tempolarında ciddi bir artış var. Kadrolarıda gayet iyi. Sizce bu sezon ts nin şampiyonluk şansı nedir?

Sadece oynanılan futbola bakarsak şansları bizden fazla.

GT-I9300 Tapatalk

Ersun hocamli ts gelecek senenin en büyük şampiyonluk adayı. Bu sene ise pek ihtimal vermiyorum.

Aynı kadro ile sezon sonuna kadar gidemezler, aynı durum bjk icinde gecerli. 2.Yarı takviyeleri şampiyonu belirler.

Tüpçü: bu sezonun en büyük şampiyon adayı fenerbahçemizdir, aksini iddia eden çarpılır.

Kısacası yedirmezler!

BlueTapa

ligimizde şampiyon olmak sadece saha içine bakmıyor, aziz ve fb yanlısı federasyon olduğu sürece onlarıda ekarte etmeniz lazım. buda trabzonda yok. o yüzden şampiyonluk onlar için uzak ihtimal bence. şampiyon ya biz oluruz yada fener

yarisa ortak degil sampiyonun kendisi olur IMHO

ersun yanalın yönetiiği bir takımın şampiyon olma ihtimalini çok düşük görüyorum
her takım fenere benzemez
tamam fener iyi top oynadı geçen sene ama maçları hatırlarsanız herzaman "arkadan itici bir gücü" olmuştur.
dolayısıyla ne bu sene ne sonraki sene şampiyon olabileceklerini sanmıyorum.
2-5 arasında yarışır

Bence sampiyonlugun en buyuk adayi Trabzonspor eger minimum kayipla goturebilirlerse devre arasina kadar.

Trabzon'un kadrosu sağlam zaten, sol bek dışında zayıf mevkisi yok Türkiye için.

kalede onur olsaydı banko ts derdim ligin en kaliteli golcüsü onlarda devre arası kaleye yapacakları ciddi bir takviye bence onları favori yapar.

Yarisa ortak olabilir,sampiyon olamaz.

Geri
Üst Alt