- 16 Haziran 2010
- 204.084
- 156.186
- 6.838
hayrinin haksız olduğunu vurgula konu kapansın renkdaş
Renkdas bana kalmasin, simdi karar mercihi ben miyim
Benim yazdigim mesaj ortada zaten insanlik konusunda. Isteyen okuyabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayrinin haksız olduğunu vurgula konu kapansın renkdaş
Benim alamadığım zaten ilk yarının sonu gelmiş hakem niye ilk yarıyı bitirmiyor.
Konu altındaki en kayda değer mesaj olmuş. Lakin imla kurallarına biraz dikkat etseydiniz okuması ve anlaması çok daha kolay olurdu.Bu kadar büyük çapta haksızlığın adeletsizliğin ve yozlaşmanın olduğu şike konusu sonuçlandırılmadan bu ve benzeri durumlar olacaktır ,
elbette bu , insani boyutunu gözardı etmemiz gerektiği anlamına gelmez taşkınlıklar hoş karşılanamaz ama şaşırılmasına bir anlam veremiyorum
haksızlığa uğradığını düşünen bireyler veya toplulukları siz devlet olarak korursunuz haklarını teslim edersiniz bunu yapmadığınızda tasvip etmesek dahi savunma mekanızmalarını kendileri oluştururlar işe yarasın yaramasın
düşmesi gereken bir kulüp ceza almadan hersene Trabzona sırıtarak, tahrik ederek , dalga geçerek gidiyor bu tepkilerin dozu hersene katlanarak büyür
Turgay Demir @turgaydemirr 43 dk.
BBC Sporf @BBCSporf 2 sa.
olayların planlı ve provokatif olduğu aşikar. fblilerin maçın başından itibaren hakemi baskı altına alıp hep bir ağızdan iptal istemeleri ve hele hepsinin birden hakeme koşup iptal iptal demeleri planlı olduğunu gösteriyor. işin saha dışında da organize olduğunu gösteren belirtiler var yarın daha net ortaya çıkar. korkarımki aynı kurguyu arenada yapmak isteyeceklerdir. önce planlı bir hakem ataması ve sonra olaylar çıkartarak, arayada bir iki provakatif insan koyarlar ve sahayada girerlerse tamamdır. çok dikkat etmeli daha o maça var ama volkan-emre gibi provokatörler herşeyi yaparlar. bjk maçında oldu, trabzonda oldu sırada arena var mı dır acaba???