Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Tatil Edildi

olayların planlı ve provokatif olduğu aşikar. fblilerin maçın başından itibaren hakemi baskı altına alıp hep bir ağızdan iptal istemeleri ve hele hepsinin birden hakeme koşup iptal iptal demeleri planlı olduğunu gösteriyor. işin saha dışında da organize olduğunu gösteren belirtiler var yarın daha net ortaya çıkar. korkarımki aynı kurguyu arenada yapmak isteyeceklerdir. önce planlı bir hakem ataması ve sonra olaylar çıkartarak, arayada bir iki provakatif insan koyarlar ve sahayada girerlerse tamamdır. çok dikkat etmeli daha o maça var ama volkan-emre gibi provokatörler herşeyi yaparlar. bjk maçında oldu, trabzonda oldu sırada arena var mı dır acaba???

Trabzon kafilesi stat'tan ayrılmış statta sadece fenerliler varmış nasıl olsa yeni stad yapılıyor füze atın bari avni aker'e yıkılırken bi işe yarasın

Benim alamadığım zaten ilk yarının sonu gelmiş hakem niye ilk yarıyı bitirmiyor.

bu volkana bu ulkede futbol oynatmamak lazım.tek bıldıgım o.

Benim alamadığım zaten ilk yarının sonu gelmiş hakem niye ilk yarıyı bitirmiyor.

Ilk yarinin bitmesi icin once frikik kullanilmaliydi, cunku bitmemisti sure, o ara da Volkanin etrafina bombalar atilinca maci iptal ettirmek zorunda kaldi.

Bu trobzonun febe yi yenecek gücü filan yok elbet bi yerde takılırlar bütün maçlarımızı alıp bunları da evire çevire ters düz yapıp şampiyon oluruz bu kadar net! Yenemiyorsak şampiyon filan da olmayalım zaten...

Bu kadar büyük çapta haksızlığın adeletsizliğin ve yozlaşmanın olduğu şike konusu sonuçlandırılmadan bu ve benzeri durumlar olacaktır ,

elbette bu , insani boyutunu gözardı etmemiz gerektiği anlamına gelmez taşkınlıklar hoş karşılanamaz ama şaşırılmasına bir anlam veremiyorum

haksızlığa uğradığını düşünen bireyler veya toplulukları siz devlet olarak korursunuz haklarını teslim edersiniz bunu yapmadığınızda tasvip etmesek dahi savunma mekanızmalarını kendileri oluştururlar işe yarasın yaramasın

düşmesi gereken bir kulüp ceza almadan hersene Trabzona sırıtarak, tahrik ederek , dalga geçerek gidiyor bu tepkilerin dozu hersene katlanarak büyür
Konu altındaki en kayda değer mesaj olmuş. Lakin imla kurallarına biraz dikkat etseydiniz okuması ve anlaması çok daha kolay olurdu.

Sahaya atılan o yabancı maddeler için hiç söylenecek birşey yok. İsterse Fenerbahçeli futbolcu olsun, sahadaki oyuncu herşeyden önce bir insan. Bazı taraftarların böyle insanlıktan çıkmış gibi davranmalarını cidden anlayamıyorum. Ancak olayın bu çirkin yönü işin asıl özünün önünü kapatmamalı. Yapılan şike cezasız kaldı, küme düşmesi gereken bir takım ligde tutuldu ve o sene şampiyonluğu hak eden takımın kupası verilmedi. Zamanla unutulur denildi ama yara kapanacağına giderek büyüyor. İşin asıl kötü yanı ise bunun gerçek sorumluları şuan belkide umursamadan bu görüntüleri izliyorlar.

Türkiye'de futbol aslında resmen bitmiştir. Umarım bu süreç içinde Galatasarayımız çok zarar görmez. Yazık demekten başka birşey bulamıyorum.

Yahu sezonun kırılma maçı böyle mi olcaktı, adi fenerliler.Fenerlilerin ne kadar adi olduğu hakem soyunma odasına giderken Kuyt'un sevincinden belli.

Maç başından beri ne yapmaya çalıştıkları ortada.

Beyaz tv de dida ile Volkan'ı karşılaştırırlarsa. Aklıma Mondragon'un kafasında patlayan ses bombası aklıma gelmişti neden Didayı kullanıp Mondragon'u kullanmadılar. O maçta zorla devam ettirilmişti.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

aziz yildirimin tasmasinda olan bazi yorumcular bu gerginliklere sebeb olanlar utansin diye dillendiriyorlar

ulan arkadas bu durumun bu hale gelmesinin tek bir sebebi var oda tasmanizi tutan adamin yedigi haklar yüzünden bugün bu olaylar yasaniyor

birde utanmadan fenerbahce cok iyi oynadi hakkiyla maci kazandi diyorlar

maci izlemedim ama bu kadar cok duran macin neresinde futbol oynandida fenerbahce iyi oynadi diyorsunuz?

hangi maci kazandi fenerbahce?

Normal sartlarda oynanmamis ve daha ilk yarida tatil edilmis bir maci kazandi derken hic mi utanmiyorsunuz.

Birde iclerinden bir tanesi isimde veriyorum alattin metin neredeyse fenerbahceli oyuncular melek gibiydiler demeye getirmis

hic provoke etmemisler sakin uslu durmuslar

tabi ya gergin olan patlamaya hazir olan bir sahada gol attiktan sonra o kayarak sevinci yapan volkan degildi meloydu bari bunuda meloya yükleyin

melo mactan sonra kendi seyircisi önünde dans etti diye ortaligi ayaga kaldiranlar simdi utanmadan fenerbahceli futbolcular ortami germedi sakin uslu davrandilar diyorlar

bu kadarinada gercekten pes dogrusu

olayların planlı ve provokatif olduğu aşikar. fblilerin maçın başından itibaren hakemi baskı altına alıp hep bir ağızdan iptal istemeleri ve hele hepsinin birden hakeme koşup iptal iptal demeleri planlı olduğunu gösteriyor. işin saha dışında da organize olduğunu gösteren belirtiler var yarın daha net ortaya çıkar. korkarımki aynı kurguyu arenada yapmak isteyeceklerdir. önce planlı bir hakem ataması ve sonra olaylar çıkartarak, arayada bir iki provakatif insan koyarlar ve sahayada girerlerse tamamdır. çok dikkat etmeli daha o maça var ama volkan-emre gibi provokatörler herşeyi yaparlar. bjk maçında oldu, trabzonda oldu sırada arena var mı dır acaba???

Ersun Yanal'ın futolculardan önce sahayı koşarak terketmesi maçın yarıda kalmasını istediklerinin bir göstergesi değil midir zaten ? Ersun koşarken şunu söylüyor gibiydi : "Hadi yahu tamam işte iptal edilsin,hep beraber soyunma odasına yuppi!"...Fenerbahçeli futbolcular hücum ederek hakemin üzerine çullanırken şunu söylüyor gibiydiler: "Hoca hadi iptal et de oynamadan kazanalım"...Volkan'a Emenike'ye söyleyecek bir laf da yok,ne yaptıkları ortada...Buna çanak tutanlar bilinçli veya değil onu bilmem fakat kör göze parmak sokulduğu da bir gerçek...Fenerbahçe'nin amacına ulaşmasında bilinçsizce davranan Trabzon taraftarı da en az onlar kadar suçludur. Yine de ben bu olaylarda provokatörlerin de olduğu inancındayım...Onlar diğerlerini gaza getirmiş olabilirler...

Türkiye'de futbol iflas etmiştir.

Bu iflasın adresi de apaçık ortadadır ------> FENERBAHÇE ÇETESİ

Geri
Üst Alt