Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Tatil Edildi

Ilk once insana saygi olmali, renk/kulub falan ayri konular. Mesela bende Volkan i sevmem , Emre den nefret ederim ama adam oldurmek nedir yaw? Tugla, tas, cakmak, kapinin kolu, bombalar atiliyor, bitanesi ters gelse adamin hayati gitti. Futbol icin degermi?

Once insanligi bileceksin!

7yna7aju.jpg

je3u7yqy.jpg

u4u9u7uv.jpg

Bu resimlerin başlığını siz koyun renktaşlarım.

Artik Adaletsizlik mi, Çaresizlik mi dersiniz bilemem.

Bu adamlara yazık oluyor gerçekten.

Başta TFF ve Aziz Yıldırım olmak üzere şikecilerin Allah belasını versin.

S10212921.jpg

Ilk once insana saygi olmali, renk/kulub falan ayri konular. Mesela bende Volkan i sevmem , Emre den nefret ederim ama adam oldurmek nedir yaw? Tugla, tas, cakmak, kapinin kolu, bombalar atiliyor, bitanesi ters gelse adamin hayati gitti. Futbol icin degermi?

Once insanligi bileceksin!

kardes bana laf carptiysan bilelim refikten ogrenmeyelim...

kardes bana laf carptiysan bilelim refikten ogrenmeyelim...

Sana demedim cunku senin yazdiklarini okumadim bile, genel olarak soyledim. Burada bazilari sunun bunun kafasi gitse, adam geberse iyi olurmus diyorda. Sende bunlardansan ozaman sana da gelmis olabilir benim mesajim. Refik le aranizdaki konusmayi takip etmedim..

Onur Kıvrak:" Kadıköy'de kurtarış yapıyorum küfür ediliyor, arenada kurtarış yapıyorum alkışlıyorlar."

olan şu adama oluyor yazık ediyor orada kendine...

Arena'da olay olmayacağını kim garanti edebilir ki. 4 tane provakatif adam var. 1. katil emre 2. ayı zolkan 3. gö*üm gönül

4. boynuzlu caner erkin.

Umarım bu 4 isimden 2si cezalı yada sakat olur.

Saglam bir ceza yolda ts'ye.

tapatalk

Geri
Üst Alt