Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Tatil Edildi

Bu maç gecekondu da oynansaydı şu an maç bitmişti ve yorumcular nasıl şikebahçe'nin maçı nasil çevirdiğini konuşurlardı.

Orasi da dogru, Trabzon da mac oynanmaz daha bi 10 yil sure.

evinde fbye karşı 12 maçın 8-9 kaybetmiş bir trabzon.... bana artık trabzonun takımlığından bahsetmeyin !!!

Raporla kardeşim raporla. Düzgün dursalardı ne olurdu yani. Belki takımları kazanacaktı. Şampiyonluğu kaybedersek bu topicte görüsürüz.

ts-fb maçları bundan sonra seyircisiz oynanmalı. tff nin yapacağı en doğru şey bu olur

sahalardahamsisezonu.jpg

Bu arada bu maç şu an uluslarası haber sitelerinde yayınlanmaya başlamış... Bu maç yine fenerin şike olayını anlatacak. Başta bu olayı çıkaran Trabzonsporlulara kızmıştım ama olayın bu tarafını düşününce... Olay çıkaranlara yine kızıyorum ama haberin sağda solda yayılması "şikeci takım ve hakkını arayan takım" yakıştırmasıyla olay farklı boyuta geliyor :D

Ahhh ahhh. Mutlak 1 puan alırdı trabzon diyordum okuldam gelmiştim şu hane bak arkadaş. Bizim ekmeğimize taş koydular

gecen hafta caki yüzünden yaralanan burak isteseydi yerinden kalkmayip maci tatil ettirme pesinde kosabilirdi...ama serefli ve serefsiz arasindaki fark bu olsa gerek...

adam gibi kadro ile çık malouda oynasın zokora oynasın oyuncuları proveke eylemler konusunda uyar taraftarı maç öncesi bilinçlendir maçı %100 motive başla ve fenere vur inanın bugünki rezaletten daha kolaydı bunu yapmak ve şikeye karşı en güzel cevap olurdu ts benim gözümde bugünden sonra bitmiştir isterlerse 10 yıl içeride dışarıda fenere vursunlar

Bu arada bu maç şu an uluslarası haber sitelerinde yayınlanmaya başlamış... Bu maç yine fenerin şike olayını anlatacak. Başta bu olayı çıkaran Trabzonsporlulara kızmıştım ama olayın bu tarafını düşününce... Olay çıkaranlara yine kızıyorum ama haberin sağda solda yayılması "şikeci takım ve hakkını arayan takım" yakıştırmasıyla olay farklı boyuta geliyor :D

aynen biraz moral olur...:D[/quote]

adam gibi kadro ile çık malouda oynasın zokora oynasın oyuncuları proveke eylemler konusunda uyar taraftarı maç öncesi bilinçlendir maçı %100 motive başla ve fenere vur inanın bugünki rezaletten daha kolaydı bunu yapmak ve şikeye karşı en güzel cevap olurdu ts benim gözümde bugünden sonra bitmiştir isterlerse 10 yıl içeride dışarıda fenere vursunlar

takip etmeden yargilama insanlari..zokora cezaliydi..

baktim degilmis,kusura bakma..

Geri
Üst Alt