Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Benim duyumuma göre Kerbela'da
50 derecede futbol oynanmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kosma olayi nedir arkadaslar? Ersun Yanal kosmus fln deniliyor? Kacirmisim.
Gökhan Sakarya yazdı: ↑
50 derecede futbol oynanmazD
O kosma olayi nedir arkadaslar? Ersun Yanal kosmus fln deniliyor? Kacirmisim.
Ersun Yanal çok sahtekar süzme biri
Hakemin kafasının yarıldığı maçlar gördük ne hikmetse hiçbirşey yokmuş gibi oynandı...Şimdi bu maça 0-3 kararı çıkarırlarsa....Gerçi şaşırmam yaparlar.
Ve nedense tüm kavgaların içinde ya direkt ya da endirekt bu iğrenç Fenerbahçe camiası başrolde. Bu da mı rastlantı ?!!!
"Müsabaka hakemi;
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması halinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verebilir. Ayrıca disiplin kurulları eylemlerin ağırlığına göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilirler."
Kurallar ne zaman uygulanmış ben de onu soruyorum işte ? Hakemin kafasının yarıldığı maçlar bile tehditle oynanmış,kusura bakmayın o maddelere ancak hammadde muamelesi yapılır...Şikeyi örtbas etmek için kanun çıkarmış ülkeyiz biz yapmayın...
Orası öyle de hükmen verip biz kurala uyduk diyecekler. Başka bir ihtimal var mı ki, işlerine geliyor..
Öyle yapacaklardır zaten ben de "şaşırmam" dedim pay bıraktım fakat adalette denklik yok bu bir gerçek. Böyle oldu mu herkes kendi adaletini kendi sağlamaya çalışıyor. Hakemin kafasının yarıldığı Fenerbahçe maçımızda ne oldu, baskıyla oynatıldı çünkü ertelense fenerbahçe'nin işine gelmeyecekti. Bizde maalesef hukuk sistemi böyle yürüyor her alanda.
FBli futbolcular köfte ekmek söylemisler.
Bu mac Arjantinde oynanmis olsaydi Trabzon yarin kume dusmustu resmen..