Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
ehehehehheheeheheheheheheh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
engel olacaktır bu durumaFener'in 6. olup 3 eleme ile sezonu erken acmasi guzel olur bence.Seneye sadece lige odaklanmalarini istemiyorum itlerin
Hic bir Türk takimi CL ön elemelerini gecemez, buna biz de dahiliz. Es kaza 1 tur atlar ama sonra elenir. UEFA elemelerini bile gecip zor katiliyorlar.Kolay dediğin de psv , porto , kiev , club brugge , olympiakos falan var hiç yoktan 2 ya da 3 tane eleme oynanıyor ve şampiyon olmayanlardan sadece 2 takım katılıyor yani bu takımlar paso birbiriyle maç yapıyor.
+ olarak uefa şampiyonu direkt clye gidemiyorsa liginden , fransa 3.cü de eleme oynuyor.
engel olacaktır bu duruma
Ekli dosyayı görüntüle 46104
bir de şöyle 1 durum var fb de ceza yerse cezasını önümüzdeki sene çekecek bu durumda yine lige odaklanacaklar hem de piyango gibi zaten katılamayacakları sene cezalarını çekmiş olacaklar
o da var dimeBülent bir sey yapamaz.Hamza yaparsa yapar.
100% ceza alacaklar.Fener'in 6. olup 3 eleme ile sezonu erken acmasi guzel olur bence.Seneye sadece lige odaklanmalarini istemiyorum itlerin
Fener'in 6. olup 3 eleme ile sezonu erken acmasi guzel olur bence.Seneye sadece lige odaklanmalarini istemiyorum itlerin
Hic bir Türk takimi CL ön elemelerini gecemez, buna biz de dahiliz. Es kaza 1 tur atlar ama sonra elenir. UEFA elemelerini bile gecip zor katiliyorlar.
FB 10 yildan fazla oldu CL oynamayali![]()