Haber Trabzonspor, Franculino Dju Transferini Resmen Duyurdu

Fatih Terim sağlam kadroya konacak yine desenize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Terim'in yerinde olsam Trabzon'a gitmek için bürokrat lobisiyle pazarlığa girer, sezon sonu federasyon başkanlığı karşılığında kabul ederdim bu sezon TS başına geçmeyi.

Trabzonspor, Franculino Dju transferinin detaylarını KAP'a bildirdi.

🔸 17 milyon euro bonvervis (8 taksit)
🔸 4+1 yıllık sözleşme
🔸 Yıllık 2.12 milyon euro maaş

30 deniyordu 17’e almışlar bizimkiler sağlam kandırdı bizi bu dönem
Hasan Tuncel:

Franculino, Trabzonspor'la anlaşma sağladı. Trabzonspor, hem Midtjylland'la hem de oyuncuyla her konuda anlaştı. Franculino Djú için en son 25 milyon euroya çıktı Trabzonspor. Hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlandı.

Çok kısa bir süre kaldı, 3-4 saat kaldı. Trabzonspor oyuncuyu UEFA listesine yazacak. Oyuncuyu bir an önce Trabzon'a getirmek için de uçuş planını hazırlıyor bordo-mavili kulüp. Şu anda çok sıcak saatler. Muhtemelen yetişecek gibi duruyor evrakları.
Bonusları açıklamamışlar bizimki gibi. 25 milyon euro normalde. Biz de nasıl Leao 38+4-5 bonus var gibi. Onlarda da bonus var.

isvicredeki elemana kac isterlerdi acaba 20 25 diyordu herkes onada

Bonusların hepsi kolay değildir bence 22’ye falan çıkar o da iyi sayılır, bize 30’a yazılıyordu
Bize de 25+bonus yazılıyordu. Biz kiralık+ şarta bağlı satın alma ile gittik bonservis önermedik. Haliyle olmadı o yüzden. TS kendisi açısından iyi transfer yaptı ben de bize yedek forvet olsun isterdim ama oyuncunun dizde riski var Avrupa kulüpleri bu yüzden ilgilenmedi bu sene kendisiyle.

Geri
Üst Alt