Haber Trabzonspor, Franculino Dju Transferini Resmen Duyurdu

Bonusların hepsi kolay değildir bence 22’ye falan çıkar o da iyi sayılır, bize 30’a yazılıyordu
TS ile GS aynı kalibrede değil.

Bizle City Real de aynı kapasitede değil. Bunu anlayın artık.

X oyuncuyu Realin istemesiyle GS bin istemesi arasında dağlar kadar fark varken TS nin istemesiyle de bizim aramızda fark var.

Herşeyi düz mantık düşünüyorsunuz ama öyle değil.

Biz talip olunca adam açıp bakıyor CL takımı kendi liginin en büyüğü diyor. Bunlarda para bok diyor.

Salah ve Fabinho transferleri sebebiyle Trabzon’un transfer tercihleri değişti diyorduk ama yine baya genç almışlar ya, sadece verilen bonservisler biraz daha arttı heralde

Aral 24
Muçi 25
Cabral 23
Saviolo 22
Mitongo 18
Cenk 25
Dju 22

Moderatör tarafında düzenlendi:
TS ile GS aynı kalibrede değil.

Bizle City Real de aynı kapasitede değil. Bunu anlayın artık.

X oyuncuyu Realin istemesiyle GS bin istemesi arasında dağlar kadar fark varken TS nin istemesiyle de bizim aramızda fark var.

Herşeyi düz mantık düşünüyorsunuz ama öyle değil.

Biz talip olunca adam açıp bakıyor CL takımı kendi liginin en büyüğü diyor. Bunlarda para bok diyor.
Ya tabiki ne kadar para koparsam kardır kafasında hepsi
Ama şu var trabzon 33’ten buralara indirdi, biz onu pek yapamıyoruz yöneticiler olaya dahil olmuyor
Leao transferi o konuda güzel örnek olabilir o da işte Gardi’nin becerisi
Ugochukwu mesela daha iyi şartta biterdi bence ama menajere iş yaptırınca olmuyor işte

Ya tabiki ne kadar para koparsam kardır kafasında hepsi
Ama şu var trabzon 33’ten buralara indirdi, biz onu pek yapamıyoruz yöneticiler olaya dahil olmuyor
Leao transferi o konuda güzel örnek olabilir o da işte Gardi’nin becerisi
Ugochukwu mesela daha iyi şartta biterdi bence ama menajere iş yaptırınca olmuyor işte
Bu dünyanın her yerinde böyle. Benim işim bilgisayar. Sen bana gel yardımcı ol dersen ben en kötü sana yemek ismarlatirim.

Herkes yolunu bulmaya çalışıyor işte. Vermiceksen o paraları sen koşturcaksin ama bizde Erden ağabey gibi uykusuz kalabilecek bir babayiğit daha yok

17 milyon.
Sion'daki elemanı zorlayabilirlerdi

Bu transfer dönemi kaç defa söyledim, bizim dışımızda herkes transfer işini bir türlü beceriyor.

Allah'ın cezası hain herifler kulübün ağzına ettiniz beceriksizlikliğinizle.

nhaga > deh

djuyı rahatlıkla alırdın 6m euro daha koyup

Gs muhabirleri sağlam kekliyor bizi he
Özellikle o küçük olan
Kalibre olayı falan hikaye yani

Almaya gönülleri olmadığı oyuncuları o pahalı o çok para istiyor diye diye kuşa çevirdiler camiayı

Geri
Üst Alt