Haber Trabzonspor, Franculino Dju Transferini Resmen Duyurdu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000173534.webp

Trabzonspor, Midtjylland forması giyen Franculino Dju ile anlaşma sağladı.

🔹 Bonservis bedeli: 17 milyon euro (5 yıla yayılmış 8 taksit)
🔹 Bonuslar
🔹 Sonraki satışta kârdan pay: Yüzde 15
🔹 Sözleşme: 4+1 yıl
🔹 Maaş: Yıllık 2 milyon 125 bin Euro

Trabzon'a bak sen 30 milyon verdiler herhalde. Eğer oyuncu sakatlık sorunu yaşamazsa iyi transfer.

Richaisonu saldilar o zaman.

Maliyetini merak etmedim degil.

Sezona 3 gol 2 asistle başlamış gayet iyi adam bir ara bizimde adımız geçmişti
Geçen sezon 34 maç 22 gol 3 asist
Bir önceki sezon 41 maç 16 gol 6 asist

25-30 milyon euro arası diyor Danimarka basını

onuachu'nun bitik halini görünce makatları alev aldı

benjamin tetteh tarzı bir herif iyi kazıkladılar bu arapzonu bjk maçında hiç bişey yapamamıştı

Nasi olabiliyo bu anlamiyorum. Ben begenmistim baya iyi herif bence. Kaca aldilar acaba. Tutarsa dursun gider 50 ye almaya calisir hasbinallah

benjamin tetteh tarzı bir herif iyi kazıkladılar bu arapzonu bjk maçında hiç bişey yapamamıştı
Benjamin tettehi fatih terim çok istiyordu az daha çakıyorlardı bize iyi kurtulmuştuk.Adamlar yanlış hatırlamıyorsam 8 milyon euro gibi acayip para istemişlerdi o dönem biz 4-5 mi ne veriyorduk iyi ki indirim yapmadılar:D

Richarlison icin 20 milyon pound bonservis +10 milyon üstü maas vermekten bir hayli daha mantikli bir hamle.

Trabzonspor son günlerde Franculino için birkaç kez teklifte bulundu. Türklerden gelen teklifler birer birer reddedildi. Ancak taraflar yavaş yavaş birbirlerine yaklaşıyorlar.

Bold'un anladığı kadarıyla FC Midtjylland, Franculino için 25-30 milyon euro civarında para görmek istiyor. Trabzonspor'un yeni teklifi daha yüksek ve anlaşma yakın gözüküyor. (Bold.nk)

Bak bu iyi transfer işte. Ricarlison olsaydı cok kötü derdim bu iyi transfer ama orta sahaları hala boş.

Onuachu çok formsuz başlamıştı ve geçen sezonun 2. yarısından itibaren büyük bir düşüşteydi. Dju hamlesi Trabzon için oldukça mantıklı gözüküyor ama genel olarak Trabzon kadrosunu iyi planlayamadı bence takımın bu kadar değişmemesi gerekiyordu.

Geri
Üst Alt