Trabzonspor-Galatasaray Maçında Misafir Seyirci Alınmayacak

misafir seyirci yasağının kalktığı sene gene yasaklanan ilk takım olduk. pandemi de gs-bjk maçıyla baslamıstı hatırlarsınız. :)
Hatırlarsanız pandemi sonrası 2020-21 sezonunun başında da maçlar dördüncü haftadan itibaren seyircili oynanacaktı. Ne mi yaptılar? Üçüncü haftada arenada seyircisiz fb derbisi oynattılar bize. Yıllardır altıncı haftadan önce derbi oynatmayan şeref yoksunları tam o sezon dördüncü haftada seyirci alınmaya başlayacakken üçüncü haftaya fb derbisini sıkıştırıverdiler.

Sonra pandemi tekrardan azıtınca karardan dönüp tüm sezon seyircisiz oynatıldı, mecbur kaldıkları için.
Yıllardır sistem tek bize karşı işliyor diğerlerine serbest.

Bu sezon da mesela son hafta arenada fb derbisi de kesinlikle ama kesinlikle tesadüf değil. Allem kallem edip fb’yi şampiyon yapıp sahamızda kupa kaldırtmak ve aklınca 12 mayısın rövanşını almak istiyorlar.

TR deplasman tribünü kaldıracak kadar gelişmiş bir insan yapısına sahip değil.

bu kadarı trabzon nasıl alabiliyor o zmn maç trabzonda oynanmasın eğer sıkıntı çıkıcekse

nef stadına hiçbir deplasman seyircisini almayalım 52.000 bileti galasaraylılara satalım.

benim vergimle maaş alan polisler ne dalgaya yarıyor lan o zaman?

Sonraki derbiler takip edilmeli, yasak konmazsa yönetim harekete geçmeli.

Edit: Trabzonsporlu kardeşlerimiz yasağın kalkması için başvuruda bulunmuş ve başvuruları olumlu karşılanmış.

Trabzon'a sovmeye girmistim basliga ama resmen eridim. TS zaten bizim dost camiamizdir Trabzon sehrine futbolu Galatasaray kulubu goturmustur bunlarin atasi olan kulup sari kirmizi giyinir. TS yakin doneme kadar Fener'le olan kan davasindan mutevellit dusmanimizin dusmani politikasiyla bize yakin duran bir kuluptu. Yakin zamanda iyice simarinca bir de hadlerini bilmeyince aramiz acildi ama iliskilerin normale donmesi lazim. Anadolu'da tekrardan Fener'i yalnizlastirma politikasi izlemeliyiz, Ali Koc resmen Fener'i Anadolu kuluplerinin bir numarali kankisi yapti, Bjk de ufak bir parcayi aldi ve birleserek bizi dusmanlastirdilar. Biz tek siz hepiniz oyununu kabul etmemeliyiz transferlerde, kritik maclarda, hakem ve federasyon lobilerinde basimiz cok agriyor

Geri
Üst Alt