- 18 Temmuz 2009
- 80.630
- 224.956
- 5.093
İçişleri Bakanı Soylu: Koç'un özel uçağı İmamoğlu'na tahsis edilmiş. Kusura bakmayın, beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yüzden tanıdığım bir çok Fenerbahçe taraftarı, malum parti seçmeni oldukları için Koçu istemiyorlar.
Evet ama ondan bağımsız bahsettiğim bu grup Ali Koç başkan olduktan sonra Fenerbahçeyi takip etmeyi bıraktılar. Merak edip sormuştum nedenini, taraftar Ali Koç için çok hevesli idi diyerek, tam da bu açıklamada bahsi geçen konuyu söylediler.Aziz Yıldırım da AKPli değildiki.
Aziz Yıldırım da AKPli değildiki.
Biraz daha detay isteriz başkan...Doğru zaten..koç ailesi tek değil 5 aile turkiyede zenginleştirildi
Ak Partili değildi ama o kadar da muhalif bir adam da değildi.Arası gayet de iyiydi mesela 3 Temmuz'a kadar falan.Sonra bozulur gibi oldu ama 17-25 Aralık'tan sonra yine oraya direksiyon kırmaya başladı.
Genel olarak Fb camiası çok fazla Atatürkçü vurgular yapar ama bunla çelişen çok fazla tutarsız hareketleri de vardır.
Ali Koç'un beğendiğim tek yönü cesur duruşuydu onu da kaybetti başkan olduktan sonra yani net bir çizgisi yok, kolayca bükülebilecek bir adam o da Aziz gibi.
O mevkiye gelip de çizgisini koruyan çok az adam vardır.Siyasetin çok güçlü olduğu Türkiye gibi ülkelerde aksi de pek mümkün değil zaten.
Ali Koç hala 'Koç' soyadını futbolda hakkıyla kullanamıyor önündekilerden dolayı.Rahmi Koç,İnan Kıraç vb. gibileri gidince asıl o zaman tehlikeli olacak bence.Dıştan belli etmese de içten içe bunu beklediğini düşünmüyor değilim.
Ben bundan fazlası olacağını düşünmüyorum. Bariz hatalar yaptı ve öyle bir noktaya getirdi ki işi, panik sebebi ile daha da ağır hatalar yapmaya müsait bir durumda. Fenerbahçe'nin başına Saadetin Saran gelmediği sürece işlerini ben zor görüyorum.O mevkiye gelip de çizgisini koruyan çok az adam vardır.Siyasetin çok güçlü olduğu Türkiye gibi ülkelerde aksi de pek mümkün değil zaten.
Ali Koç hala 'Koç' soyadını futbolda hakkıyla kullanamıyor önündekilerden dolayı.Rahmi Koç,İnan Kıraç vb. gibileri gidince asıl o zaman tehlikeli olacak bence.Dıştan belli etmese de içten içe bunu beklediğini düşünmüyor değilim.
Evet tecrübelendikçe yaptığı hatalar azalacaktır aslında bence şu an soyadının avantajını bayağı elde ediyor, rakip kulüp başkanlarının çoğunun onunla iş ilişkisi var bu yüzden transferlerde vs. dahi kolaylık gösteriyorlar.
Bir de Rahmi Koç ve İnan Kıraç sonrası kulüp başkanlığına devam ederse Koç Holding, Sabancı gibi dağılır.
O zamana kadar itibarını kaybedip kaybetmemesine bağlı, 2 sene daha Feneri süründürse insan içine çıkacak hali kalmaz.Şu an yine Rahmi Koç'un İnan Kıraç'ın falan Ali Koç'u bayağı dengelediklerini düşünüyorum ben.Bu adamlar olmasa daha fazlasını yapabilir bence.
Ömer Koç orada olduğu sürece YK başkanı o olur onda bir problem yok.Ali Koç'un elinde olan sektörleri bile alabilirler eğer kulüp başkanlığına devam edecekse o da şaşırtmaz beni.Asıl tehlike Rahmi Koç ve İnan Kıraç olmasa kendini dengeleyecek,futbola daha da karışmasını engelleyecek herhangi bir mekanizma göremiyorum ben.Yukarda ima ettiğim buydu aslında.Ömer Koç'un bunu başarabileceğini sanmıyorum ben.O kadar baskın bir figür değil sanki diğer ikisi kadar.
O zamana kadar itibarını kaybedip kaybetmemesine bağlı, 2 sene daha Feneri süründürse insan içine çıkacak hali kalmaz.
...İçişleri Bakanı Soylu: Koç'un özel uçağı İmamoğlu'na tahsis edilmiş. Kusura bakmayın, beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar.
Şu an yine Rahmi Koç'un İnan Kıraç'ın falan Ali Koç'u bayağı dengelediklerini düşünüyorum ben.Bu adamlar olmasa daha fazlasını yapabilir bence.
Ömer Koç orada olduğu sürece YK başkanı o olur onda bir problem yok.Ali Koç'un elinde olan sektörleri bile alabilirler eğer kulüp başkanlığına devam edecekse o da şaşırtmaz beni.Asıl tehlike Rahmi Koç ve İnan Kıraç olmasa kendini dengeleyecek,futbola daha da karışmasını engelleyecek herhangi bir mekanizma göremiyorum ben.Yukarda ima ettiğim buydu aslında.Ömer Koç'un bunu başarabileceğini sanmıyorum ben.O kadar baskın bir figür değil sanki diğer ikisi kadar.
Winner oyunculara ihtiyaçları var, takımda kupa kazanmış oyuncuları yok neredeyse bu da ciddi bir değişim gerektiriyor. Bizim Riekerinkle yaşadığımıza benzer bir sezon yaşayacaklar bence gelecek sezon.Fb'nin ayağa kalkması şu an pek mümkün görünmüyor ama Türk Futbolu bu,her şey her an değişebilir.Fb geçen seneki gibi berbat olmazsa,yarışa ortak olursa ben geçen yıl son düzlüğe kadar iteklenen Başakşehir gibi iteklenebileceğini düşünüyorum bu manada.Zaten Fb 5 senedir hiçbir şey yapamıyor bunun da etkisi var bu dediğimde.Bu olamama serileri 1-2 sene daha devam ederse oradan sonra makası kapatmaları daha da zorlaşır.
Profesyonellerin başındaki adam da çok önemli. Pegasus örneği Türkiye için büyük istisnadır mesela, sebebi de genç bir iş adamının iyi bir yapı oluşturması.Koç Holdingi ne Rahmi koç, ne rahmetli Mustafa koç ne omer koç yonetir. Onlar vitrinidir. Tabiiki son karar onlarindir. Ama asıl iş profesyonellerindedir.
Holdingi ceo lar buyutur. Mesela eski CEO lardan Bulent ozaydinli grubun buyumesinde major rol oynamis yakin donem ceolarindandir. Ama aile ile arasi pek iyi olmadigindan sonra bulent bulgurlu ile degistirilmistir mesela.
Cok onemli grup baskanlari ve gm lerle buyumustur. Mesela fb baskan yardimcisi olan Burhan Karacam mali ve finansal konularda basa gelebilecek en iyi yonetici olabilir bugun Turkiyede.
Yani omer koc, ali koc dunya turuna cikip 3 yil ugramasalar koc holding belki daha da buyur.
Ali koc futbolda yoneticilik yaptigi icin kendini baskanlik yapabilir gordu. Ama su ana kadar hadi futboldan anlamadigini goruyorduk ama futboldan anlayan adamin kim oldugunu da bilmedigini gorduk. Yani ali koc futbolun basina bu isten hic anlamayan ceo atamıs durumda; comoli. Yanlisinda da devam ediyor !! fb nin koc holdingden onemli bir farki var; koc holding girtlagina kadar parayla dolu hatalar iceride kolayca telafi ediliyor, fb de ise girtlaga kadar borc var, hatali ceo tayini seni geri donulmez bir ucuruma goturuyor!
Yapılandırma iptal 2 sene men hoİçişleri Bakanı Soylu: Koç'un özel uçağı İmamoğlu'na tahsis edilmiş. Kusura bakmayın, beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini tahsis edenler bugün uçaklarını tahsis ediyorlar.
Profesyonellerin başındaki adam da çok önemli. Pegasus örneği Türkiye için büyük istisnadır mesela, sebebi de genç bir iş adamının iyi bir yapı oluşturması.
Her şey ceoda bitseydi dünyadaki çoğu firma batık durumlara gelmezdi.