Trabzonspor, Kevin Constant, Musa Nizam ve Carl Medjani'yi KAP'a Bildirdi!

constant ne ya. madem bunu alacaklardı ishakı niye aldınız. ayrıca transferlerin hepsi savunma oyuncuları. zaten ellerinde bir sürü stoper falan var. halilhodzicin sistemi belli oldu 6-3-1 oynayacak heralde. nesye fb den bu stoperlerle 1 puan koparsalar bari :)

Constant'ı sol bek için almadılar ortasaha için aldılar. Zaten asıl mevkisi ortasaha

4-1-3-2 oynatmak istiyor Halilhodzic. Constant'ı o 3'lünün soluna aldılar.

Parayı nereden buldunuz lan?

halilodzic bu salaklara büyük bir enkaz bırakıp devre arasında kacacak tam mal bi kulüp.

----------------------Onur------------------------

Zeki------Belkalem-----Medjani------İshak

------------Bourceanu--Constant----------

Serdar-------------Özer---------------Yusuf

----------------------Cardozo------------------

Beşiktaş'ı zorlar bu kadro.Fatih Atik,Deniz,Emre,Aykut,Bosingwa,Malouda,Celutska ve Turgut iyi alternatifler.

futbolcu satışından zaten yaklaşık 13 milyon euro giriş oldu. Bir de Trabzonspor tesislerine 2. havaalanı pisti yapılacak. Devir sözkonusu. Oradan da büyük gelir bekleniyor.

----------------------Onur------------------------

Zeki------Belkalem-----Medjani------İshak

------------Bourceanu--Constant----------

Serdar-------------Özer---------------Yusuf

----------------------Cardozo------------------

Beşiktaş'ı zorlar bu kadro.Fatih Atik,Deniz,Emre,Aykut,Bosingwa,Malouda,Celutska ve Turgut iyi alternatifler.

böyle oynamayacak Trabzonspor. Bosingwa'yı kesmezler üstelik

futbolcu satışından zaten yaklaşık 13 milyon euro giriş oldu. Bir de Trabzonspor tesislerine 2. havaalanı pisti yapılacak. Devir sözkonusu. Oradan da büyük gelir bekleniyor.

Hesler, Stad isim hakki vs de var diye biliyorum.

Ligde bişey olmazda (3-4-5 sıra değişir) şikecilere beleş puan vermeyin, bi kere de yenin lan artık.

Onur gibi kalecileri varken 4 yabanci hakkini defansta kullanmak bana mantikli gelmedi.

★★★》☆

Onur kötü kaleci degil ama oldugundan fazla abartiliyor. Her topa fantastik atlayislar yaptigi icin sanki zor toplari tutmus gibi geliyor. Üstüne gelen toplarda bile 2m havaya sicriyor. Bu sevdasi yüzünden bir gün öyle bir sansiz sekilde yere düsecek ki bir yeri kiralacak falan diye korkuyorum.

Abartiyorsun diyebilirsin ama bi dikkat etmeni tavsiye ederim bu sezon. Gercekten cok yapiyor bu hareketleri.

Beni her sezon üzen tek birsey var. Sikecilere en az 4 puan hediye etmeleri.

TS Feci durumda mali açıdan kargaspor onların yanında zengin kalır ,

Futboldan gelen gelirler bakımından , gelirleri giderlerinin yanılmıyorsam %30 altındaydı , borçlarıda cabası ,

bu 13 milyon euroluk giriş ile yapılabilecek transfer değil bunlar , 2. havaalanı hususunu bilemem ,

Onur kötü kaleci degil ama oldugundan fazla abartiliyor. Her topa fantastik atlayislar yaptigi icin sanki zor toplari tutmus gibi geliyor. Üstüne gelen toplarda bile 2m havaya sicriyor. Bu sevdasi yüzünden bir gün öyle bir sansiz sekilde yere düsecek ki bir yeri kiralacak falan diye korkuyorum.

Abartiyorsun diyebilirsin ama bi dikkat etmeni tavsiye ederim bu sezon. Gercekten cok yapiyor bu hareketleri.

Ben beğenmiyorum , komple bir kaleci değil ve böyle gidersede hiçbir zaman olamayacak !

Trabzonspor, Watford'dan Essaid Belkalem'i satın alma opsiyonlu olarak 1 yıl kiraladı.

Geri
Üst Alt