Trabzonspor Maç Önü Tanışma Etkinliği | SAAT 17.00'DE ARENA ÖNÜNDEYİZ!

Maç önü değilde maç sonu etkinliği yapalım içeriz

Alemin Tek Kralı

tamam ben de katılırım sorun yok renktaşlarımla muhabbet etmek şerefi bana ait saat kaçta ve nerde buluşuyoruz gelirken bira alalım mı vadi istanbul dediler oraya mı gitsek

tamam ben de katılırım sorun yok renktaşlarımla muhabbet etmek şerefi bana ait saat kaçta ve nerde buluşuyoruz gelirken bira alalım mı vadi istanbul dediler oraya mı gitsek
Adıni yaziyorum hocam ilk sayfaya.
Saat ve icme olayini yarin netlestiririz

Vadi istanbul hakkinda bende pek bilgiye sahip degilim ama nerden icki alabiliriz arastiracagim :)

maç saatine kadar eşli batak veya 101 partisi verin sonra maç çıkışı kokoreçle cila çekin

yusuf hocam özelden iletişim bilgilerimizi alalım haberleşiriz, aslında eğer kazanırsak inşallah maçtan sonra nevizade de içmeye gitsek daha iyi olmaz mı kutlamaya ama yenemezsek ben yalnız içmeyi tercih ederim her türlü içeecem yani ya mutluluktan ya üzüntüden pazar kaçarı yok

yusuf hocam özelden iletişim bilgilerimizi alalım haberleşiriz, aslında eğer kazanırsak inşallah maçtan sonra nevizade de içmeye gitsek daha iyi olmaz mı kutlamaya ama yenemezsek ben yalnız içmeyi tercih ederim her türlü içeecem yani ya mutluluktan ya üzüntüden pazar kaçarı yok
Değerli bir arkadaş

Alemin Tek Kralı

İstanbula yeni geldiğim için pek çevrem yok olanlarında futbolla takımla ilgisi yok tek gitmek sıkıyor artık varsa tek giden renktaş eşlik edebilirim.

Arkadaşlar istanbula 1 yıldır geldim , Pek bi arkadaş çevrem yok olanlarında futbol ve maç ile ilgisi yok. Maçlara tek gitmekten sıkıldım varsa eşlik edebilecek bi renktaş sevinirim valla.

Geri
Üst Alt