Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.695
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaymı
Alemin Tek Kralı
Berat mı ayarlıyor buluşmayıÇaymı
Alemin Tek Kralı
Beratın bütçe anca çaya yetiyor
Berat mı ayarlıyor buluşmayı
Alemin Tek Kralı
Doğrumu @Yusuf KaraSakin gitmeyin beyler. Bir kere hata edip gittim. Ikinci kere gittiginde membership aidati istiyorlar. Vermezsen evine geliyolar. Telefonla rahatsiz ediyolar. Yusuf gece gunduz pesinde. En son bir kac kurus verip ancak oyle def edebildim basimdan. Tam uc ay kurtulamadim
Ersini ciddiye almak gibi bir hata yapmamak lazim.Konuşsun.Doğrumu @Yusuf KaraSakin gitmeyin beyler. Bir kere hata edip gittim. Ikinci kere gittiginde membership aidati istiyorlar. Vermezsen evine geliyolar. Telefonla rahatsiz ediyolar. Yusuf gece gunduz pesinde. En son bir kac kurus verip ancak oyle def edebildim basimdan. Tam uc ay kurtulamadim
Alemin Tek Kralı
Adıni yaziyorum hocam ilk sayfaya.tamam ben de katılırım sorun yok renktaşlarımla muhabbet etmek şerefi bana ait saat kaçta ve nerde buluşuyoruz gelirken bira alalım mı vadi istanbul dediler oraya mı gitsek
hocam ben kelle paça ya da işkembe çorbası ile cilayı tercih ederimmaç saatine kadar eşli batak veya 101 partisi verin sonra maç çıkışı kokoreçle cila çekin
Değerli bir arkadaşyusuf hocam özelden iletişim bilgilerimizi alalım haberleşiriz, aslında eğer kazanırsak inşallah maçtan sonra nevizade de içmeye gitsek daha iyi olmaz mı kutlamaya ama yenemezsek ben yalnız içmeyi tercih ederim her türlü içeecem yani ya mutluluktan ya üzüntüden pazar kaçarı yok
eyvallah kardeşim senin güzelliğinDeğerli bir arkadaş
Alemin Tek Kralı
Ersini ciddiye almak gibi bir hata yapmamak lazim.Konuşsun.
Üstad yeni olduğumdan pek bilmiyodum bu bölümü çok iyi oldu teşekkür ettim.
renktaş biletin nerden?Üstad yeni olduğumdan pek bilmiyodum bu bölümü çok iyi oldu teşekkür ettim.