Trabzonspor Maçı 11'imiz Belli Oldu

Mertens - Kerem - Yunus üçlüsünü Toreira bakalım tek başına taşıyabilecek mi? Oliveira 'nın da çok defansif ve tempolu olmadığını düşünürsek Dorukhan Siopis orta sahasının bizim orta sahamıza üstünlük sağlayacağı bariz belli.

Orta sahamızı yetersiz buldum bakalım Okan hocamın planı nedir?

Nedir bu korku anlamiyorum rakip orta sahada forvet djaniy trezageut ve Bardi var hangisi defansif bunlarin siopis ve dorukhan var defansif adam bizde de var cikip aslanlar gibi oynucaksin defansif oyuncu olmasi onemli degil yardimlasip takimca savunma yapmak onemli
Oliveira yerine Mitçö olsa OK diyeceğim de Oliveira'nın da defansif yönü çok iyi değil. Deplasman derbisi için ofansif kadro.

Mertens - Kerem - Yunus üçlüsünü Toreira bakalım tek başına taşıyabilecek mi? Oliveira 'nın da çok defansif ve tempolu olmadığını düşünürsek Dorukhan Siopis orta sahasının bizim orta sahamıza üstünlük sağlayacağı bariz belli.

Orta sahamızı yetersiz buldum bakalım Okan hocamın planı nedir?
Birde şöyle bakabiliriz, mertens geri geldiğinde toreira oliviera 3 lüsü topu bizde tutacaktır.Onlar çok daha kazma adamlar

Yedeğin yedeği için dertleniyoruz geçen sene ilk 11'imiz yoktu.
Şu anda zaten ilk 11'e alacağımız transferlerle şu anki 11'den bazılarını yedeğe çekeceğiz. Bu da gayet iyi bir yedek kulübemiz olacağına da delalet. Yeter ki yerli yabancı dengesinde ne yapabileceğimi çözebilelim. Yoksa şu anda istediğimiz kadar sol bek, sol kanat, sol stoper bakalım. Hangi birini oynatabileceksin ki bu yabancı sınırı kuralının olduğu yerde?!

Mevcut kadroyla nasıl cikmaliydik sence ?

..
Trabzon Kopenhag'ı uzatmalarda elerse hem yorgun hem zafer sarhoşu yakalarız. Mağlubiyet de onları o kadar bozmaz ve şansımız yükselir diye düşünüyorum.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Aanholt
Torreira Sergio
Yunus Berkan Kerem
Mertens

Gomis ikidir bizi kurtarıyor ama ilk 11'de başlatmanın faydalı olacağını düşünmüyorum hala. Beraberlik kötü sonuç olmayacağı için orta sahadaki 3. isim Berkan olmalı bence. Mertens'i 2. forvet yapıp Seferovic'i önüne koymak Ts deplasmanı için aşırı ofansif geliyor bana. Seferovic 2 haftadır gerzoluklarıyla bizi bitirdi. Biraz dinlensin. Kerem'in alternatifinin olmadığı Kılınç'ın rezil performansıyla görüldü. Yeni transfer gelinceye kadar Kerem banko oynar maalesef.​

Geri
Üst Alt