Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 32.820
- 8.426
- 1.858
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben boş vakitlerimde takımı takip ediyorum zaten. Ama senin gibiler sürekli boş yapıyor.. takımın neredeyse en önemli transferi olmuş bir adam için bir haftadır millet burada feryat figan ediyor sen haberim yok deyip habire hocaya ve takıma sallayacam diye boş yapıyorsun.. neyse devam
Ben her topcunun sakatligini takip edecek kadar bos vakte sahip degilim senin varsa devam et hocaya gelince zaten bir 5 10 mac gecsin sen benden cok sallarsin bu mevcut kadro modifiye edilmis anadolu takimi kadrosudur o gunler gelince hocaniza sahip cikin olurmu cunku ben bu klubun duzelmesinin tek yolunun ego topu hocanin gitmesi olarak goruyorum benim gibi dusunen bir surude insan var bekle izle gor ona gore yorum yaparsinBen boş vakitlerimde takımı takip ediyorum zaten. Ama senin gibiler sürekli boş yapıyor.. takımın neredeyse en önemli transferi olmuş bir adam için bir haftadır millet burada feryat figan ediyor sen haberim yok deyip habire hocaya ve takıma sallayacam diye boş yapıyorsun.. neyse devam edin..
Ben her topcunun sakatligini takip edecek kadar bos vakte sahip degilim senin varsa devam et hocaya gelince zaten bir 5 10 mac gecsin sen benden cok sallarsin bu mevcut kadro modifiye edilmis anadolu takimi kadrosudur o gunler gelince hocaniza sahip cikin olurmu cunku ben bu klubun duzelmesinin tek yolunun ego topu hocanin gitmesi olarak goruyorum benim gibi dusunen bir surude insan var bekle izle gor ona gore yorum yaparsin
Hayir bu senin gibilerin kendini kandirmak icin one surdugu bir hurafe sadece takimim kazandi diye neden uzuleyim oyle olsa takim tutmam keske ben yanilsam herkes dalga gecsede bu takim basarili olsaKazanırsak üzülecek misin? Sırf haklı çıktım demek için sırf hocaya takıma sallamak için kaybetmemizi bekleyeceksin di mi? Hadi iyi seyirler..
Emre Kılınç ın çıkarken kaptırdığı topları görür gibiyim.