Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Davinson niye yedek anlamıyorum, nelsson iyi oynuyor gibi duruyor ama son maçta bile bütün kafa toplarını rakibe indirdi, davinson daha kaç maç yedek kalacak ? Apo çok basit şekilde, nelssona baskı yapın çıkartmayın taktiği yapacak

Ulan kadroyu göremedik fener maçı yüzünden güzel kadro hadi OLUMMMMMM LİDERLİK GELIYOOOOR

Davinson niye yedek anlamıyorum, nelsson iyi oynuyor gibi duruyor ama son maçta bile bütün kafa toplarını rakibe indirdi, davinson daha kaç maç yedek kalacak ? Apo çok basit şekilde, nelssona baskı yapın çıkartmayın taktiği yapacak
olum haftalardır ağlıyorsun valla koyacam kafayı artık

İyi güzel kadro.

Bakalim zaha neler yapicak forvette

Camawinga yok haklısın
Ya senin bu hallerini be yapacağız bilmiyorum. 12 senedir üyeyim son bes senesinde yakaladığım tüm maç konularına bu postu atiyorum son 1 senedir de her seferinde garip garip sekillere girip cevap yazıyorsun :asd: :asd:
Kardeşim adamların totemine bir karışmayın ya.

Off süper kadro, aklın yolu bir hocam

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ota alanda Kaan, sağ stoper Sanches olabilirdi ama bu kadroda iş yapar

Ekli dosyayı görüntüle 231194

Galatasaray XI: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha

Yedeklerimiz: Günay, Eyüp, Davinson, Icardi, Berkan, Tetê, Halil, Baran, Kazımcan, Ndombele
doğru agresiflikte tercihler

kişisel performanslar epey önemli

1 - 2 gol bulup icardiyi üstüne sürmeliyiz sahaya ileride tahminen Mertens yerine.

Zaha bu maç benim için senin son maçın - vurdumduymaz ve şahsilikle oynarsan gene harbi silicem kafamdan

Zaha ya kaleyi tutturamaz ya da rakibin vücuduna top la carpmadigi yer birakmaz.

Hoca tahtaya yazdığım kadroyu çıkarmış. Tek soru işareti Zaha. Umarım saç baş yoldurmaz.

Forvette Halil'in olmasından iyidir. Halil varken takım aşırı kabız bir hale bürünüyor gol atamıyoruz atak yapamıyoruz. Zaha da son maçlarda berbat ama rakip her zaman önlem almak zorunda rakip savunmacıları kendisine bağlayacaktır.

Davinson da sakarlık yapabilen bir stoper. Defansta kaptıracağı bir topla geri dönüşü olmayan bir gole sebep olabilir. Ts 11 kişi kapanmayacaksa Nellsson da iş görür.

bu macta iş yapar yapmaz ayrı konu ama zahanın palace ta son 2yılda en etkili oldugu bölgenin forvet oldugunu 6 aydır yeni görmekte büyük beceri.

Hoca Nelsson'u tekrar kazanmis ken hop diye kenara cekmek istememistir belkide ve ya Sanchez tam hazir degil.

Geri
Üst Alt