Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.253
- 15.863
- 2.498
Güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum haftalardır ağlıyorsun valla koyacam kafayı artıkDavinson niye yedek anlamıyorum, nelsson iyi oynuyor gibi duruyor ama son maçta bile bütün kafa toplarını rakibe indirdi, davinson daha kaç maç yedek kalacak ? Apo çok basit şekilde, nelssona baskı yapın çıkartmayın taktiği yapacak
olum haftalardır ağlıyorsun valla koyacam kafayı artık
Ya senin bu hallerini be yapacağız bilmiyorum. 12 senedir üyeyim son bes senesinde yakaladığım tüm maç konularına bu postu atiyorum son 1 senedir de her seferinde garip garip sekillere girip cevap yazıyorsunCamawinga yok haklısın
doğru agresiflikte tercihlerEkli dosyayı görüntüle 231194
Galatasaray XI: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha
Yedeklerimiz: Günay, Eyüp, Davinson, Icardi, Berkan, Tetê, Halil, Baran, Kazımcan, Ndombele
Davinson niye yedek anlamıyorum, nelsson iyi oynuyor gibi duruyor ama son maçta bile bütün kafa toplarını rakibe indirdi, davinson daha kaç maç yedek kalacak ? Apo çok basit şekilde, nelssona baskı yapın çıkartmayın taktiği yapacak
Hoca Nelsson'u tekrar kazanmis ken hop diye kenara cekmek istememistir belkide ve ya Sanchez tam hazir degil.Davinson niye yedek anlamıyorum, nelsson iyi oynuyor gibi duruyor ama son maçta bile bütün kafa toplarını rakibe indirdi, davinson daha kaç maç yedek kalacak ? Apo çok basit şekilde, nelssona baskı yapın çıkartmayın taktiği yapacak
at kafası yiyen mi var. yavaş yavaş girer. Sonra sakatlanacak hocaya sallayacaksın sakat sakat niye oynattın diyeDavinsonu yedirmem, tek iyi transferimiz