Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 3.640
- 977
- 1.683
halil ilerde zahdan daha iyi top tutar diyorsun yani?Kağıt üstünde iyi de ilerde nah top tutarız bu ekiple
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halil ilerde zahdan daha iyi top tutar diyorsun yani?Kağıt üstünde iyi de ilerde nah top tutarız bu ekiple
Berbat kadro.
Kimse kendi orjinal mevkisinde oynamıyor görmüyormusun? eksikler falan bahane değil..
Zaha bizi bi kere de utandır lan
Zaha ya kaleyi tutturamaz ya da rakibin vücuduna top la carpmadigi yer birakmaz.
Totem rtaş
seviom seni u little emreTotem rtaş
Aşkologggggseviom seni u little emre
hocam nası koyduAşkologgggg
Ne dedik yolumuzdan gelin dedik, övmeyin maç başında gömün dedik.Bok gibi kadro.
Yarasınnnnnhocam nası koydu
İyi kadro zaha'dan forvette ümitliyim.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TamamKimse kendi orjinal mevkisinde oynamıyor görmüyormusun? eksikler falan bahane değil..
Ben hala kötü kadro olduğunu düşünüyorum.trabzon çok kötüydü.neyse kazandık önemli olan bu.Tamamkendi mevkisinde olmayan bir kaan vardı . Hepsinde de oynayabileceği mevkiler seçilmişti. Haydi takdir et güzel bir mesaj yaz kişisel gelişim.icin güzel bir şeydir takdir etmek
Iyi kadroyu yazar mısınBen hala kötü kadro olduğunu düşünüyorum.trabzon çok kötüydü.neyse kazandık önemli olan bu.
Bu maç bu kadro yanıltmasın.kapanan takıma bu kadro ile çıkılmazdi bence.trabzon çok kötüydü ve ustumjze geldi harika sonuç aldık.okan hoca da bu kadro ile çıkmayacak bir dahaki maça sende görürsün.Iyi kadroyu yazar mısın
Iyi kadro neydi yazmadınBu maç bu kadro yanıltmasın.kapanan takıma bu kadro ile çıkılmazdi bence.trabzon çok kötüydü ve ustumjze geldi harika sonuç aldık.okan hoca da bu kadro ile çıkmayacak bir dahaki maça sende görürsün.