Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz!

Benim anlamadigim biz haric diger takimlarin yeni transferleri oynuor hemen bizimkilerde hazir olan yok ilginc. Gecen seneden farkli 1 kisi var ilk 11 de
Zaha bostaydi aylarca tatil yapti Tete bostaydi aylarca idman yapmadi
Icardi kilo fazlasiyla geldi transferi uzadi
Ziyech daha gelmedi bile
Hazir olan Rasicha yi almadik
Hazir olan Zaniolo yu sattik

Ne bekliyorsun ki bostaki oyunculari cok gec alirsan olacagi budur

Benim anlamadigim biz haric diger takimlarin yeni transferleri oynuor hemen bizimkilerde hazir olan yok ilginc. Gecen seneden farkli 1 kisi var ilk 11 de
Zaha sakattı tam hazır olmadığı için ve diğer maç darbelerden dolayı ağrısı olduğu için yok. Tete lisansı çıkmadı, Ziyech daha açıklanmadı bile. Kerem D ve Bakambu, Sergio'nun ve İcardi'nin yedeği olarak alınmıştı. Böyle baktığında hocanın yapacak bir şeyi yok. Kısaca 11 için alınlar hazır değil rotasyon için alınanlarda zaten yedeklerde.

Takim corba oldu, yok cok transfer yaptik takimin ahengi bozulur derler. Bir de gecen sene ki 11 i begenmezler. Malesef cogu renktaşimiz egitilmez
Zaten Rashica ve gecen sezon boyunca olmayan sol bek haric; sampiyon olmus takimin 11'i cikiyor, bir tuhaf bu forumdakiler bazen. Neyse kazanalim da onemli olan 3 puan. Hoca umarim takimi iyi hazirlamistir.

olabilecek en iyi kadro. Berkan 11'de değil mesela. Gayet iyi

Benim tek takıldığım Kerem ve Barış aynı anda kanatlarda oynuyor. Her ikisi de bol top kaybı yapıyorlar, top kontrolleri zayıf. O yüzden üretken olmakta zorlandık. Kerem iyi mi oynar kötü mü oynar kestiremiyorum. Çok dengesiz bir yapısı var.

Yeni oyuncuların takıma dahil edilmesi konusunda sıkıntı büyük, umarım play off'ta bu durum başımızı ağrıtmaz. Bir de üstüne toreira yok. Pöfffff

Geri
Üst Alt