Trabzonspor Maçın İlk 11 i Belli Oldu!

Boey - Taylan - Berkan ve Ömer Bakasetas - Nwakame ve Visca'yı oynatırsa 10 dkda gol yeriz.

Tüm maç rahat top kontorlu bile yapmaması lazım bu adamların

Ömer tercihi normal, pvayı bağlasan da savunmada durmaz visca orayı oya oya farkı getirirdi, ilk yarı dengeli olmakta fayda var, pva 2.yarı girer daha etkili olur

Eldeki malzemede en iyi 11 bu ömer yerine pva olsaydı birde halil yerine babel forvet olsaydı derim sadece.

Kendimi hikayede "ağam biz bu tezeği neden yedik?" diye soran seyis gibi hissediyorum.:crushed:

Ömer tercihi normal, pvayı bağlasan da savunmada durmaz visca orayı oya oya farkı getirirdi, ilk yarı dengeli olmakta fayda var, pva 2.yarı girer daha etkili olur
Yav omer defans yapsa nolur mal gibi geçiyorlar bunu. Kevgire gibi adam ha PVA de çok beğenmem PVA önde 1 adım

Hani öne iyi yabancılar alırsın omere katlanabilirim öyle birsey de yok ortada

FT Enkazı XI:

pva denen herifin oynamaması güzel. derhal gönderilmeli takımdan

Hiç beğenmesem de Cicaldau yerine feg olabilirdi, Ömer de Van Aanholt dan 50 adım geride de neyse takımı tanıyana kadar böyle tercihler olacak belli ki.

Acaba Fatih'i niye daha önce oynatmadılar. Zira hiç kimse Ismail'den daha kötü olamaz.

Babel bize geldiginden beri 1 2 Mac iyi oynadi oda santrafor olarak. Bu mac böyle cikabilirdi. En iysi gitmesi olur da ama okadar para vermissin bari 1 mac faydali olsun. Halil tek forvet cok yetersiz.

Taylan, Berkan, Ömer ve Marcao... Bu 4'lüye dikkat edin! Maçı sabote etme ihtimalleri çok yüksek.. Terimle samimi olan oyuncular bunlar..

Geri
Üst Alt