Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Kadrosuna Kattı

Yapma renktaş. Bu adamların Salah transferiyle kıyaslanamayacağını sen de çok iyi biliyorsun. Leao 27 yaşında, hala piyasası olan adam ve Salah'tan da çok daha düşük maliyetle gelecek. Hiçbir ilgisi yok yani ikisinin. Bu arada ben Leao'nun gelmesini de pek istemiyorum o da ayrı konu ama benim sebeplerim başka. Salah'ın istediği yıllığı, bonusunu vs geçtim forma satışından istediği kar bile vazgeçirirdi bizi. Saçmasapan şeyler istemişler Beşiktaş'tan, bizden de isterlerdi.

Drogba zaten 13 yıl öncesinin transferi ve hiç öyle kulübü sarsacak maliyetler altına girilmemişti. O dönem için çok doğru bir transferdi.

Artık bizim de standartlarımız, ihtiyaçlarımız değişti. Şu an Salah'ı bütün maliyetlerine rağmen aldın diyelim. Tek oynatabileceğin yer 10 numara. Adamın bu sezon Liverpool'daki ve DK'da Mısır'daki performansını izlediysen o bölgede asla oynayamacağını görmüşsündür.

Salah gelir, ilk birkaç maç ya da sezonun genelinde birkaç maç fark yaratabilir ama bunun ötesine geçemez.
Onlara 17’ye gelen adam sana CL faktörüyle vs 12-13’e gelir ve bu da kulübü sarsmaz abi.Geçen sezon aynı maaşı Ederson’a bağlıyorlardı az kalsın. Bir de bonservis verilecekti. Salah’ın en azından ciddi bir kitlesi var. 26-27 milyon 2 yıl Salah PR’ına değerdi diye düşünüyorum ben. Leao’nun da bize maliyetinin bundan yukarıda olacağını düşünüyorum. 2 sene sonra da Zaha gibi kiralamaya çalışırsak şaşırmam. Ha yine de isterim, beğendiğim bir oyuncu ama Leao böyle serbest düşüşe devam ederse 2 sene sonra para veren takım bulamazsın

Onlara 17’ye gelen adam sana CL faktörüyle vs 12-13’e gelir ve bu da kulübü sarsmaz abi.Geçen sezon aynı maaşı Ederson’a bağlıyorlardı az kalsın. Bir de bonservis verilecekti. Salah’ın en azından ciddi bir kitlesi var. 26-27 milyon 2 yıl Salah PR’ına değerdi diye düşünüyorum ben. Leao’nun da bize maliyetinin bundan yukarıda olacağını düşünüyorum. 2 sene sonra da Zaha gibi kiralamaya çalışırsak şaşırmam. Ha yine de isterim, beğendiğim bir oyuncu ama Leao böyle serbest düşüşe devam ederse 2 sene sonra para veren takım bulamazsın
Leao'yla ilgili benim de kafamda soru işaretleri çok var, özellikle öncelikli mevkilere para harcanmayıp o bölgeye bu maliyetlere oyuncu alınması noktasında yalnız Salah bence bizden de o paraları olmasa da ona yakın bir şeyler isterdi. Çünkü talibi çok olduğu için ve artık menajeriyle emekli ikramiyesi aradıkları için, ŞL kartı çok da etkilemeyebilirdi.

Bir de asıl konu maliyetten ziyade Salah'ın oyun olarak ne verebileceği. Sane bile 29'unda geldi de çoğumuzu tatmin etmedi. Biliyoruz çünkü adam inanılmaz bir oyuncuydu. Salah bence bu sene Liverpool'da ve son DK'da aşağı yukarı ne verebileceğini gösterdi. Ben artık bu sezon Liverpool'da oynadığı kadar bile kendisini asla zorlamayacağını düşünüyorum.

14 sayfa salah olmuş utanır mısınız

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama ne gerek var orada bulunmaya? Senin tarihinde Hagi, Drogba, Sneijder, Podolski, Falcao, İcardi gibi dünya yıldızları bulundu. Şu anda da Osimhen, Sane gibi isimler var. Kıçı kırık ts'nin topçusu için orada bulunmaya gerek var mıydı?

Yanlis soruyu soruyorsun. Boyle bir tepki gorecegini bile bile niye formayla gidersin oraya diye sormak lazim. Gerizekaliligin luzumu yok (sana degil, o formayla gidene diyorum).

Mesiiyi getirse bile ts ts'dir sonuçta. İyiki bunlar aldı

Fatih hocam bunu egypt gibi forvet arkası oynatmali, bol bol ara top atar

Geri
Üst Alt