Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Kadrosuna Kattı

Bence ellerinde patlayacak. DK'da gördük en son halini.

ts için büyük transfer ama tr ligi nasıl olsa araplara kaktırırız dediğimiz arap liginden beter çöp durumuna gelmeye başladı. artık araplar bile girmiyor böyle transferlere genç filan kovalıyorlar. hatta adamlar kante yi taliscayı çakıyorlar. 10+4 ün 4'ü kim ne derse desin gayet isabetli.

Transfere katkılarından dolayı bir teşekkür mesajı gelebilir belki Kante gibi.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama ne gerek var orada bulunmaya? Senin tarihinde Hagi, Drogba, Sneijder, Podolski, Falcao, İcardi gibi dünya yıldızları bulundu. Şu anda da Osimhen, Sane gibi isimler var. Kıçı kırık ts'nin topçusu için orada bulunmaya gerek var mıydı?

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama ne gerek var orada bulunmaya? Senin tarihinde Hagi, Drogba, Sneijder, Podolski, Falcao, İcardi gibi dünya yıldızları bulundu. Şu anda da Osimhen, Sane gibi isimler var. Kıçı kırık ts'nin topçusu için orada bulunmaya gerek var mıydı?

yönetime tepki olabilir

Sevdigi bir topcuyu yakindan gormek istemis ama fanatiklerin arasinda kalmis. Futbol holiganlari acimasiz.
Salah fenere transfer olsaydı oraya yine öylemi gidecekti? Sadece formayı çıkarmakla paçayı kurtaramazdı..
henüz 4-5 ay önce stadta yönetim organizasyonuyla yarım saat şinanay çektiler bize.. bu arkadaş onundamı farkında değilmiş saf saf formayla gitmiş üstelik. Akıllanmıştır umarım..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihlerinin görüp görebilecekleri en büyük işi yaptılar. Bundan sonra beli doğrultamazlar araplara satılırlar en sonunda

1. Aman ne büyük iş yaptılar, minvalinde söylemedim. Bu sezon kadroyu iyice toparlayıp seneye Hamsik gibi birini kovalasalar daha akıllıca iş yapmış olurlardı.

2. Leao için dediğim gibi düşünen çok insan var burada, muhasebeci değiller ya hani!..Kendisi çift haneden azına TR ye gelmez, oradaki maaşı zaten yüksek, Milan 40 ın altına bırakmaz. Genç yaşında GS-FB den başka ciddi talibi de yok nedense?..
Ya bence kıyas da yanlış.
Ben premier ligden tüm özellikleri sömürülmüş yaşlı halde gelip başarılı olan futbolcu çok görmedim.
Klas falan eyvallah da bu maaşlar ister istemez ülkeye bakışı değiştiriyor.

Bizim saneye verdiğimiz de bu çıtanın yükselmesini sağladı.
Bu sene icardiye verilmek istenen 5 milyon da, bitik ilkaya verilen 5 milyon da yanlıştı.
Yine yanlışlar devam ediyor.

Fener ederson 15+ biz saneye 12+ bunlar buna 17+
Olay nereye gidiyor göremiyoruz artık.
18 yaşında velet de 5 milyondan kapıyı açıyor doğal olarak.

En prime halindeki İrfan Can' ı düşünün, atletizmi şu anki Salah kadar bile değildi muhtemelen; bir önceki sezonun en parlak oyuncularından biri olmuştu. Salah o İCK nin yaptığı neyi yapamaz mesela?

Kendisini ne denli hazır tutabileceğinin yanı sıra takımın genel durumu da belirleyici olacaktır. Çok sayıda yeni oyuncu aldılar, kritik birkaçının olumlu/olumsuz performansı çok şeyi değiştirecektir. Sportif katkısı kadar, bir nevi ezilmişlik psikolojisinden çıkmalarına vesile olmasını umdukları anlaşılıyor. Başarılı olmasını dilerim...

Geri
Üst Alt