Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
@Mehmet Mehmetoglu adamın ismini düzgünce yazar mısın?
Muhammed Salah Jacobs olarak düzelt lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle deyince adamin adina bi bakiyim dedim@Mehmet Mehmetoglu adamın ismini düzgünce yazar mısın?
+ guti. Bu 3 oyuncu kariyer olarak daha fazla başarı kazandılar..Drogba, R. Carlos bundan aşağı yani? Tamam..
O zaman Leao’yu niye kovalıyoruz? Daha mı az maliyetli?34 yaşında, Osimhen'den muhtemelen daha maliyetli ama onun 10'da 1'i kadar katkı alamayacağın bir adam olduğu ve yıllık ücretleri katlamak yerine düşürmeye çalıştığımız için girmemiş olabilir miyiz?
Leao 27 yaşına yeni girmiş minimum 3-4 sezon üst seviye performans verebilecek, doymamış bir oyuncu olduğu için olabilir mi?O zaman Leao’yu niye kovalıyoruz? Daha mı az maliyetli?
Ya da zamanında Drogba’ya neden girdik. Bazı isimler sırf pr için alınır katkı için değil. En kritik maçta da sana turu veya şampiyonluğu getirir. Drogba’yı aldık rakamlarla bakarsan 1.5 yılda çok katkı sağlamadı dersin ama özellikle CL’de ciddi katkısı oldu. Takıma seviye atlattı.
Yapma renktaş. Bu adamların Salah transferiyle kıyaslanamayacağını sen de çok iyi biliyorsun. Leao 27 yaşında, hala piyasası olan adam ve Salah'tan da çok daha düşük maliyetle gelecek. Hiçbir ilgisi yok yani ikisinin. Bu arada ben Leao'nun gelmesini de pek istemiyorum o da ayrı konu ama benim sebeplerim başka. Salah'ın istediği yıllığı, bonusunu vs geçtim forma satışından istediği kar bile vazgeçirirdi bizi. Saçmasapan şeyler istemişler Beşiktaş'tan, bizden de isterlerdi.O zaman Leao’yu niye kovalıyoruz? Daha mı az maliyetli?
Ya da zamanında Drogba’ya neden girdik. Bazı isimler sırf pr için alınır katkı için değil. En kritik maçta da sana turu veya şampiyonluğu getirir. Drogba’yı aldık rakamlarla bakarsan 1.5 yılda çok katkı sağlamadı dersin ama özellikle CL’de ciddi katkısı oldu. Takıma seviye atlattı.
ParaAdam lpool dan lazyo topraklarına nasil dustu ,avrupayi geçtim ama araplar nasil kapmadi cok ilginc