Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Kadrosuna Kattı

Drogba, R. Carlos bundan aşağı yani? Tamam..
+ guti. Bu 3 oyuncu kariyer olarak daha fazla başarı kazandılar..

Kağıt üzerinde çok iyi bir transfer gibi gözüksede iş salah'ın kendisinde bitiyor. Kendine çok iyi bakıp motive olur ve trabzonu severse tek başına sürükler takımı. Ama saldıysa ve sadece aldığı paraya bakıyorsa geçmiş olsun trabzona..
Geçen sene çok büyük düşüş yaşadı, dünya kupasında da hiç varlık gösterememişti.. yani şu an için bitik bir salah geliyor. Fatih hocanın işi hiç kolay olmayacak..

Birde Galatasaray yönetimi bu seneyi feda etmiş gibi görünüyor. Maçların başlamasına bu kadar kısa süre kalmışken kulübeyi bu kadar yetersiz bırakmaları hiçbir mantıkla açıklanamayacak bir durum. Ve ben 90'lı yıllardan beri böyle bir yaz dönemi hiç hatırlamıyorum.. 2000'lerin ilk bölümü ekonomik olarak çöküşte olduğumuz yıllarda bile kiralık miralık birşeyler yapıyorduk..
Fenerin güle oynaya şampiyonluk kazanacağı bir sezon olmasındansa, güçlü bir trabzon ve beşiktaşında yarışta olmasını tercih ederim. Yoksa bu sezon bizim için hiç çekilmez :(

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kıskandım bu transferi... oyunculuk karakter herşeyiyle beğendiğim bir adamdı... yaşı da önemli değil... Trabzon a çok katkı sağlayacaktır. Saha içi liderini buldu takım bizşm zamanında mertens de bulduğumuz gibi...

34 yaşında, Osimhen'den muhtemelen daha maliyetli ama onun 10'da 1'i kadar katkı alamayacağın bir adam olduğu ve yıllık ücretleri katlamak yerine düşürmeye çalıştığımız için girmemiş olabilir miyiz?
O zaman Leao’yu niye kovalıyoruz? Daha mı az maliyetli?

Ya da zamanında Drogba’ya neden girdik. Bazı isimler sırf pr için alınır katkı için değil. En kritik maçta da sana turu veya şampiyonluğu getirir. Drogba’yı aldık rakamlarla bakarsan 1.5 yılda çok katkı sağlamadı dersin ama özellikle CL’de ciddi katkısı oldu. Takıma seviye atlattı.

Ya da zamanında Drogba’ya neden girdik. Bazı isimler sırf pr için alınır katkı için değil. En kritik maçta da sana turu veya şampiyonluğu getirir. Drogba’yı aldık rakamlarla bakarsan 1.5 yılda çok katkı sağlamadı dersin ama özellikle CL’de ciddi katkısı oldu. Takıma seviye atlattı.
Leao 27 yaşına yeni girmiş minimum 3-4 sezon üst seviye performans verebilecek, doymamış bir oyuncu olduğu için olabilir mi?

Yapma renktaş. Bu adamların Salah transferiyle kıyaslanamayacağını sen de çok iyi biliyorsun. Leao 27 yaşında, hala piyasası olan adam ve Salah'tan da çok daha düşük maliyetle gelecek. Hiçbir ilgisi yok yani ikisinin. Bu arada ben Leao'nun gelmesini de pek istemiyorum o da ayrı konu ama benim sebeplerim başka. Salah'ın istediği yıllığı, bonusunu vs geçtim forma satışından istediği kar bile vazgeçirirdi bizi. Saçmasapan şeyler istemişler Beşiktaş'tan, bizden de isterlerdi.

Drogba zaten 13 yıl öncesinin transferi ve hiç öyle kulübü sarsacak maliyetler altına girilmemişti. O dönem için çok doğru bir transferdi.

Artık bizim de standartlarımız, ihtiyaçlarımız değişti. Şu an Salah'ı bütün maliyetlerine rağmen aldın diyelim. Tek oynatabileceğin yer 10 numara. Adamın bu sezon Liverpool'daki ve DK'da Mısır'daki performansını izlediysen o bölgede asla oynayamacağını görmüşsündür.

Salah gelir, ilk birkaç maç ya da sezonun genelinde birkaç maç fark yaratabilir ama bunun ötesine geçemez.

1785917016572.webp

1785917022818.webp

Hâlâ şoku atlatamadım
Salah Türkiye topraklarında.

Hayırlı olsun bu arada Trabzon'a. Ben kötü de oynasın istemem ama o şehirde, o atmosferde sürekli motive olup oynamak çok zor ya.

Bize gelse bizde de motive olamazdı bu arada, taraftar da bir yere kadar. Vücut çekmiyorsa artık sen istediğin kadar zorla kendini abi, fayda etmez.

O nasıl bir font rengi ya v.

Adam lpool dan lazyo topraklarına nasil dustu ,avrupayi geçtim ama araplar nasil kapmadi cok ilginc

Şikeciler siyasi güçlerini kullanarak bizim korkak ve yalaka yönetimi takımı güçlendirmesine engel olmayı başardı ama bu seferde diğer rakipler güçlendi.
Şampiyonluktan umudum yok zaten bu yönetim varken ama en azından şikecilerin işleri kollaylaşmaması umut verici.

Geri
Üst Alt