Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Kadrosuna Kattı

Forma yakışmış
8e84bdb4-b570-4ba5-bd09-bf67da6c66a0.webp

Gecen hafta baskanlari yalanladi salah’i

Simdi ise anlastiklarini acikliyor yani bjk’nin arkasindan is cevirmisler aslinda

Biz nhaga’yi aldigimizda hüngür hüngür agliyordu etik degil diye

Kendi yaptigi ne peki

Çöp, bitik muamelesi yapanlar neye göre yapıyorlar anlamıyorum. Bizim şu transfere girmememizi ise hiç anlamıyorum. Berbat oynayan Liverpool’da hocasıyla sorun yaşadığı halde double double yaptı. Adam DK’sında da takımını taşıdı.

Yazın kenara Greenwood’dan daha faydalı olur. Şehre ayak uydaramaz ve çeker giderse bilmem ama sezon bittiğinde en az 30 gol katkısı verir.

Yorumu tamamen maliyet bağımsız yapıyorum.
Ölüsü bile bizim ligde çok iş yapar. 40 yaşında nwakaeme, emekli visca neler yaptı.

Çok iyi transfer, bütçe bağımsız.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tutar mı, iş yapar mı, uçar mı, kaçar mı bilmem ama Fener maçlarında yenileceklerine eminim.

Adamlar 30a Uğurcan 25e oluai sattı parayı salahın maaşı ile yediler.

Bu sene parayı salaha yatırdılarsa dursundan Osimhen satışı tiyosu almış olabilirler.

Lazlar hayatta Salah gibi adama boşuna para yatırmaz

Para bi sekilde cikarilir. Sampiyon olup SL'ne katilabilirlerse kara bile gecerler. Her zaman oldugu gibi bir Galatasaray modeli daha kopya cekiliyor.

Bunların transfer ettiği gelmiş geçmiş en kariyerli, büyük oyuncu diyebilir miyiz? Daha önce Malouda, Sturridge, Hamsik, Gervinho'yu falan da transfer etmiştiler ama Salah bambaşka bir seviye bence.

Geri
Üst Alt