Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Kadrosuna Kattı

Mohamed Salah gibi bir dünya devini bakın star demiyorum dev diyorum bu ülkede izleyecek olmak büyük iş hangi takım olursa olsun. Jakobs hakkından gelmişti yine kaçışın yok ama Mo

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ekonomik yük altına girmek risk ama, ligin rengi açısından heyecan verici bir transfer olarak bakıyorum. Bu arada genel transferlerini de baya beğeniyorum. Güzel işler yapılıyor. Bizde sırf Oulai inatlaşmasına arada Nhaga aldık. Trabzon'a gitseydi bambaşka potansiyel vaat edeceğini düşünüyorum. Gelmesi şanssızlığı mı oldu artık ne oldu zaman gösterecek. Malum biz yetiştirici değil, yiyiciyiz.

bunlar açıklıyor mu yıllık maaşı kapa min 20 milyon dan aşşağıysa kolpadır

Valla helal olsun biri trossard biri greenwood diğeri de salah indirdi. bizim başkan ise pazardaki herkese kiralama teklifi yollamakla mesgul

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maliyeti falan tartışılır ama zaten o paraları vermesen niye gelsin ki adam Trabzon'a.

Herkes bizimkiler gibi beceriksiz değil. Isteyen her türlü transferi yapabiliyor. Bizimkiler bildiğin hain.

Ertuğrul Doğan: "Salah transferi için sponsor konusunu söyleyeyim; Kimsenin arayıp 'Sponsor oluyoruz' dediği yok! Ancak ben camiama ve taraftarımıza güveniyorum. Tüm Trabzonlu iş adamlarına ve arkadaşlarıma sesleneceğim. Hepsinin de kapısını tek tek çalacağım. Beni geri döndüreceklerini düşünmüyorum. Taraftarlarımızın ve iş adamlarımızın bu işe sahip çıkacağını düşünüyorum." (A Spor)

Dün de salahı yalanlıyordun yarın sponsorla poz verirsiniz

Geri
Üst Alt