Trabzonspor Slimani'yi de Alıyor!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Islam-Slimani.png

Trabzonspor Cezayirli forvet Islam Slimani'nin peşindeymiş en geç Perşembe gününe kadar KAP'a bildirilecekmiş .

Trabzonspor oldu Trabzon City . Slimani World Cup'ta iyi oynayarak kendini göstermişti . Aslında bize gelse hayır demem :(

Marko Basa ismi de geçiyor

tapatalk

Hodziç gitmesin diye adamlar varını yoğunu harcayacak anlaşılan.

Tamam alıyorsun da elindeki yabancıları nasıl gönderecekler merak ediyorum...

İyi kadro kurdular ama sınır sıkıntı olacak.

Sağlam bir forvet hattına sahip olacaklar. Orta sahayı da güçlendirmeleri lazım.

Erkan Zengin'le Batalla'yi da aliyorlarmis.Batalla gelirse ilk 2yi zorlarlar.

Tamam da bütün bu yabancıları nasıl oynatacaklar. 2 stoper aldılar, 2 de santrafor olursa 4 eder. Bourceanu da 5. Batalla filan nasıl olacak ki?

bunu alacaklarını sanmam almasınlar da zaten

batallayla erkanı alsınlar, yabancıları:

bosingwa-belkalem-medjani-constant-bourceanu-batalla-malouda-cardozo olsun

onur-salih-aykut-musa-ishak-yusuf-soner-özer-erkan-emre-serdar-deniz-turgut gibi ligde iş yapacak yerlileri de var

sağlam kadro ama yerli ön libero lazım

bunu alacaklarını sanmam almasınlar da zaten

batallayla erkanı alsınlar, yabancıları:

bosingwa-belkalem-medjani-constant-bourceanu-batalla-malouda-cardozo olsun

onur-salih-aykut-musa-ishak-yusuf-soner-özer-erkan-emre-serdar-deniz-turgut gibi ligde iş yapacak yerlileri de var

sağlam kadro ama yerli ön libero lazım

Ben olsam bu yabancılardan Malouda'nın arkasında teneke bağlar gönderir senin listene bu adamı eklerim.

Ben olsam bu yabancılardan Malouda'nın arkasında teneke bağlar gönderir senin listene bu adamı eklerim.

abi öyle olunca kadro dengesiz oluyor hem batalla hem 2 forvet sıkıntı maloduda joker gibi adam ön liberoya koy orda bile oynar

zaten iyi yerlilerinin hepsi de kenar oyuncusu orta saha hiç yok kağıt üsütnde iyi dedim ama 11 dizmeye çalışınca dengesiz bir kadro olduğu ortaya çıkıyor

constant orta saha oynasa bile yanına yerli şart bourceanu isimli kazma için 5 yabancı sınırından yenmez kanaatimce

abi öyle olunca kadro dengesiz oluyor hem batalla hem 2 forvet sıkıntı maloduda joker gibi adam ön liberoya koy orda bile oynar

zaten iyi yerlilerinin hepsi de kenar oyuncusu orta saha hiç yok kağıt üsütnde iyi dedim ama 11 dizmeye çalışınca dengesiz bir kadro olduğu ortaya çıkıyor

constant orta saha oynasa bile yanına yerli şart bourceanu isimli kazma için 5 yabancı sınırından yenmez kanaatimce

Haklısında Malouda'dan ne köy olur ne kasaba. Batalla'yı alsınlar gerekirse yedek durur. Çok maça da çift forvet çıkarlar.

Geri
Üst Alt