Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.783
- 22.625
- 2.933
bu kus benim davamdır artık delikanlı,ben var oldugum sürece bu kus da var olacaktır
Forum da Kuş mu dediler sana yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kus benim davamdır artık delikanlı,ben var oldugum sürece bu kus da var olacaktır
Geri zekalılar ,,
siz önce kupanızı isteyin yaladığınız başbakanınızdan ,
Burak, eski takımı Trabzonspor'un taraftarlarından tepki görmesiyle ilgili ise "Ben onlar gibi değilim. Aramızdaki fark bu zaten. Ben onlara küfretmem. Benim adamlığıma ters bunlar. Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum. Sadece Şenol Hoca var benim için. Geri kalanların hiçbir değeri yok benim için. Şampiyonluk kazandık, Süper Kupa kazandık, tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Sadri Şener'in de dediği gibi 'eşantiyon olarak geldiğim' yerden 5 milyon Euro kazandırarak gittim. Onların 'efsane' dedikleri kişilerden daha çok şey verdim bu kulübe. Demek ki onlarda vefa, kadir kıymet bu kadarmış" dedi.
hermaçta trabzona gol atıyor aşkım <3
Ben de Trabzon'u protesto ediyorum, başımıza bela ettiler bu adamı.
Suha bu sene sence Burak kac kere ofsayta düsmüs ligde?
Bilmiyorum, asist dışında istatistikleri pek takip eden biri değilim. Neden sordun ki?
yok millet her mac en az 5-10 kere ofsayta düstügünü iddia ediyordu..adam 34 kere ofsayta düsmüs ,yani mac basi 2 kere oluyorbir forvet icin cok sayilmaz bence..