Trabzonspor Taraftarından Burak Yılmaz'a Sert Tepki

Geri zekalılar ,,

siz önce kupanızı isteyin yaladığınız başbakanınızdan ,

Bunlarinda farki yok digerleri gibi beyinsizler

tapatalk

ne tantana yapisnuz getirin 15 milyon €

Burak, eski takımı Trabzonspor'un taraftarlarından tepki görmesiyle ilgili ise "Ben onlar gibi değilim. Aramızdaki fark bu zaten. Ben onlara küfretmem. Benim adamlığıma ters bunlar. Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum. Sadece Şenol Hoca var benim için. Geri kalanların hiçbir değeri yok benim için. Şampiyonluk kazandık, Süper Kupa kazandık, tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Sadri Şener'in de dediği gibi 'eşantiyon olarak geldiğim' yerden 5 milyon Euro kazandırarak gittim. Onların 'efsane' dedikleri kişilerden daha çok şey verdim bu kulübe. Demek ki onlarda vefa, kadir kıymet bu kadarmış" dedi.

15 yaşındasınız..

bizde 15 yaşında aynısını yapıyorduk üzülmeyin

Burak, eski takımı Trabzonspor'un taraftarlarından tepki görmesiyle ilgili ise "Ben onlar gibi değilim. Aramızdaki fark bu zaten. Ben onlara küfretmem. Benim adamlığıma ters bunlar. Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum. Sadece Şenol Hoca var benim için. Geri kalanların hiçbir değeri yok benim için. Şampiyonluk kazandık, Süper Kupa kazandık, tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Sadri Şener'in de dediği gibi 'eşantiyon olarak geldiğim' yerden 5 milyon Euro kazandırarak gittim. Onların 'efsane' dedikleri kişilerden daha çok şey verdim bu kulübe. Demek ki onlarda vefa, kadir kıymet bu kadarmış" dedi.

Burak'ı çok sevmem ama güzel konuşmuş :005:

Burak itin şeyine sokup çıkarmış resmen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın bir gün bizden ayrılsın bizim taraftar da aynısını yapacaktır,pardon zaten şimdiden yapmaya başladı zaten bizimkiler.

Türkiye'de hiç bir kulüpte vefa denen bir şey yok. Hepsi iyi gün taraftarı.

hayret qral seni çekemeyenlerin suratına tükür diyen olmamış :D

Ooo Kral Burak Yılmaz seni çekemeyenlerin(ts'lilerin) suratına tükür!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

u8agymeh.jpg

Arkadaş en içten dilekleri iletiyor Burak'a.. Ooo... :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ben de Trabzon'u protesto ediyorum, başımıza bela ettiler bu adamı.

yok millet her mac en az 5-10 kere ofsayta düstügünü iddia ediyordu..adam 34 kere ofsayta düsmüs ,yani mac basi 2 kere oluyor:)bir forvet icin cok sayilmaz bence..

Doğrudur, son maçlarda fazla düşmedi zaten. Benim aslında çok aşırı takıldığım bir nokta değil Burak'ın çok ofsayta düşmesi(futbol zekasının düşük olmasından dolayı yaptığı hatalardan sadece biri). Gerçi eskisi kadar kızmıyorum Burak'a da, şu ikinci yarı bir başlasın görelim Mancini'nin kafasında neler var, ona göre yön vereceğim düşüncelerime tekrar. :D

Geri
Üst Alt