Trabzonspor Taraftarının GS Store'a Saldırması

Kaliteli O Ç ları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim bu goruntulerden cikardigim sey , ulkede genel bir asayis sorunu oldugudur

Birbirlerine girdikleri mevzu taraftarlık. Yazık bu ülkeye gerçekten yazık.

Dui5d7iX4AASwuT.jpg:large

kupayı bizim storeda sanmışlar yüklenmeyin o kadar

Bu trabzonsporlular neyin kafasını yaşıyor yav bunlara ne oluyor ki sanki kendilerini kaale alan var, kendi kendilerine sinirleniyorlar falan tuhaf yani.

Ülkede hak aramak yasak, vandallık ve yağmacılık serbest. Bakalım spor bakanı veya içişleri bakanı çıkıp en ağır şekilde cezalandırılacak diyecek mi

Ortada öyle bir 'tahrik' iddiası bile yokken, kesin varmış gibi yorum yapmak ne derece doğru peki?...

1. Orada çalışan birkaç kişi ekmeğinin derdinde, Galatasaraylı bile değil belki; benim için mahzuru da yok ayrıca. Psikopat olması lazım, böyle bir güruhu tahrik etmek için...

2. TS taraftar profili için ekstra bir şey yapmaya gerek yok; adamlar her daim tahrik olmuş vaziyette geziyorlar ortalıkta; serseri mayın gibi, kime patlayacakları belli değil...

Olasılıktan bahsettim sadece Mustafa Bey. İnandığımız görüntülerin alt metinlerinin göründüğü gibi olmadığını toplumca çok tecrübeledik.

Zaten bu video aynen göründüğü gibiymiş. Biraz daha zaman geçince olay anlaşılıyor. Yılın 365 günü marş çalan mağazada çalan marştan rahatsız olmuş ruh hastaları ve saldırmış!

Bu kot kafalılardan da başka bişey beklenmezdi zaten
5-6 Tane atıp göndericeksin 2.yarıdaki maçlar.Oturtucaksın götlerinin üstüne.
Bu savaş böyle yapılır.Sonra havlasın dursunlar

kepenk kapatip 1-2tanesini yakalayip agzini yuzunu dagitamadilar mi merak ediyorum

Şike olaylarının örtülmesinde başrol oynayan malum partiye oy verdiklerinden belli bunların ne mal oldukları

Geri
Üst Alt