Haber Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Seremonisini Protesto Etti!

Çıkıp seronomiye suratına bile bakmadan elini sıkmadan madalyanı taktırmadan yanından geçip gideceksin asıl böyle tepki olur Koç'un yaverine

Bildiğin antrenman maçı gibiydi, tebrikler Galatasaray. İki dakika sevindim, şimdi hayatıma devam ediyorum. Ama bazı şeyleri söylemeden geçemem.

Türk futbolu çöküyor. Göz göre göre hem de! Seremoniye çıkmamak da ne demek? Bu nasıl bir saygısızlık, nasıl bir acizlik! Hiç mi karakteriniz yok sizin? Bu kadar mı hazımsızsınız!

Birileri maç başında rakiple el sıkışmaz, diğerleri seremoniye çıkmaz. Ne bu rezillik? Ne bu utanmazlık? Ayıptır, yazıktır! Gerçekten zerre utanmanız yok!

TFF hâlâ seyirci. Cezasızlık düzeni yüzünden herkes başına buyruk. Yaptırım uygulamıyorsanız bu işin önünü alamazsınız. Koy -3, -6 puan, bak nasıl hizaya geliyorlar!

Ama unutmayın: Bu sezon alayınıza sapladik!!. Sahada da, zihinde de yendik sizi. Ne yaparsanız yapın, gerçekleri örtemezsiniz!

Maça çıkmayan rakip gördük.
Seramoniye çıkmayanı da gördük.
Seneye de ısınmaya çıkmayan rakip görürüz gibi.

Ya bariz bize karşı bir çekememezlik var hazımsızlık var nasıl bize karşı olan bir hareket değil maçta haksızlığa uğradığını iddia eden ezik sürüsü fenerin peşinden gidiyorlar işte

Göt üstü oturdular..

Nakavt oldular ama,,

Bunlara 3 tane atıp bırakmayacaksın

En az yarım düzine atacaksın ki kiminle dans ettikleri anlasınlar..

Mal ve karaktersiz bir camia. Fb ağızlarına zıçtı kupalarını vermedi tek bi kelime hala edemiyolar, bize durduk yere bilenirler. Oldum olası aptallar.

Ulan biz gittik bu avanak Beşiktaş'ı alkislamistik aklıma geldi sinirim bozuldu. Bunların hiçbiri asla bunu bize yapmazdi

fenerin uşakları

Geri
Üst Alt