trabzonspor

bu tsliler bize niye düşman oluyor ki fb ile kardeş kulüp olun rahatlayın

Barca gençleri yetenek olarak çok daha üstündü ama tsli kardeşlerimi tebrik ederim buraya kadar gelmeleri de önemli bir başarıdır

Bir kaç tane gelecek vaad eden oyuncular var ts de

Golü atan sol bek,orta sahada oynayan abdurrahman ve onuralp fena değildi

İmparator Fatih Terim..
Resim

Birincilik ile ikincilik arasında ki fark çok büyük bunu anca UEFA kupasını alan fatih hoca anlatmıştı ozaman anlamıştım diyor farkı

Bunlar bize küfür etmiş maçta.

Şimdi daha mutlu oldum. En azından dostumla kötü olmayım ağırlığı kalmadı artık üstümüzde.

Neredeyse herkes bize düşman. Böyle eze eze vura kıra gitmek daha zevkli. Kimsenin inisiyatifine ihtiyacımız yok.

Kafalarını okşadığın için, fb gibi 7/24 dayak atacaksın bak nasıl seviliyorsun. Besle kargayı oysun muhabbeti boşuna denmemiş.
Puhahahaha o kadar doğru ki

Adamlar hem kupalarını aldı hemde her yerde ezip dalga geçtiler. Kendi sahalarında hamsi tutma hareketi bile yaptılar.

Elektrik yokken aradan çıkarmışlar gibi görünüyor.

2 hafta sonra bizde 4leriz bunları.

bu genclerin yenilmesi iyi olmus, bir tane galatasarayli gurbetci galatasaray formasiyla maca geldi diye gecen gun dayak yemis. tamam ne isin var orada galatasaray formasiyla diyebilirsin ki bana gore de gereksiz ama dayak atmak ne? sonucta destek olmak icin gitmis.

boyle mallar varken gidip dost olmayacaksin kimseyle, tum rakipler ayni degisen birsey yok. o yuzden ayri bir konuya da gerek yok sozlukteki konuyla birlestirdim bu mac konusunu, bizi ilgilendiren bir husus degil.

bu genclerin yenilmesi iyi olmus, bir tane galatasarayli gurbetci galatasaray formasiyla maca geldi diye gecen gun dayak yemis. tamam ne isin var orada galatasaray formasiyla diyebilirsin ki bana gore de gereksiz ama dayak atmak ne? sonucta destek olmak icin gitmis.

boyle mallar varken gidip dost olmayacaksin kimseyle, tum rakipler ayni degisen birsey yok. o yuzden ayri bir konuya da gerek yok sozlukteki konuyla birlestirdim bu mac konusunu, bizi ilgilendiren bir husus degil.

Video'da izledigim kadariyla sadece bir tane kendini bilmez it oglu it saldirmis. Diger TS'li taraftarlar korudu cocugu. Bir tane mal yüzünden tüm taraftarlari kötülemeye gerek yok bence.

Video'da izledigim kadariyla sadece bir tane kendini bilmez it oglu it saldirmis. Diger TS'li taraftarlar korudu cocugu. Bir tane mal yüzünden tüm taraftarlari kötülemeye gerek yok bence.
genelleme yapma diyorsun ama dun macta bize sovup durdular dakikalar boyunca. onlara ne diyorsun? onlarda mi bir kac kisi diyeceksin?

Geri
Üst Alt