Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.476
- 14.441
- 1.398
bu tsliler bize niye düşman oluyor ki fb ile kardeş kulüp olun rahatlayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülkede başarılı olana herkes düşman olur. Ahlaki bir çıkmazbu tsliler bize niye düşman oluyor ki fb ile kardeş kulüp olun rahatlayın
Kafalarını okşadığın için, fb gibi 7/24 dayak atacaksın bak nasıl seviliyorsun. Besle kargayı oysun muhabbeti boşuna denmemiş.bu tsliler bize niye düşman oluyor ki fb ile kardeş kulüp olun rahatlayın
Puhahahaha o kadar doğru kiKafalarını okşadığın için, fb gibi 7/24 dayak atacaksın bak nasıl seviliyorsun. Besle kargayı oysun muhabbeti boşuna denmemiş.
bu genclerin yenilmesi iyi olmus, bir tane galatasarayli gurbetci galatasaray formasiyla maca geldi diye gecen gun dayak yemis. tamam ne isin var orada galatasaray formasiyla diyebilirsin ki bana gore de gereksiz ama dayak atmak ne? sonucta destek olmak icin gitmis.
boyle mallar varken gidip dost olmayacaksin kimseyle, tum rakipler ayni degisen birsey yok. o yuzden ayri bir konuya da gerek yok sozlukteki konuyla birlestirdim bu mac konusunu, bizi ilgilendiren bir husus degil.
genelleme yapma diyorsun ama dun macta bize sovup durdular dakikalar boyunca. onlara ne diyorsun? onlarda mi bir kac kisi diyeceksin?Video'da izledigim kadariyla sadece bir tane kendini bilmez it oglu it saldirmis. Diger TS'li taraftarlar korudu cocugu. Bir tane mal yüzünden tüm taraftarlari kötülemeye gerek yok bence.