trabzonspor

Aponun bunu yaptığını düşünmüyorum. O pc kurusu bi halt yemediyse apo yapmaz. Şunlara cevapta vermiyoruz sessiz sessiz takılıyor yönetim. Yönetim bi halt mi yedi acaba bu kadar sinik takılıyorlar anlam veremiyorum

Veledin ne yaptığı belli görüntülerden. Çocuk bu şerefsizlerin maç öncesi ve maç sonrası dakikalarca çaldıkları o şarkıya küfürle eşlik ediyor, zaten bu Ts'nin provokasyon amaçlı yaptığı şey ama yavuz hırsızı oynuyorlar işte. Apo da buna tepki gösterince Apo'ya sus işareti yapıp gir içeri diyor. Sonra Apo yanına gidip bunu itince çocuk bariz küfür etmeye başlıyor ve Apo iyice zıvanadan çıkıyor.

10. saniyede küfür ettiği kesin.

Veledin ne yaptığı belli görüntülerden. Çocuk bu şerefsizlerin maç öncesi ve maç sonrası dakikalarca çaldıkları o şarkıya küfürle eşlik ediyor, zaten bu Ts'nin provokasyon amaçlı yaptığı şey ama yavuz hırsızı oynuyorlar işte. Apo da buna tepki gösterince Apo'ya sus işareti yapıp gir içeri diyor. Sonra Apo yanına gidip bunu itince çocuk bariz küfür etmeye başlıyor ve Apo iyice zıvanadan çıkıyor.

İşte böyle pclerin kariyerini bitireceksin. Saygisiz pc. Milli takımın ve Galatasarayın en değerli oyuncusuna dünkü bok ana avrat küfür ediyor. Dediğin gibi yavuz hırsız ev sahibi bastırıyor. Bu çocuk rams parka geldiğinde maymun edecek taraftar kariyeri bitene kadar küfür edecek ki böyle gevşek gevşek takılamasın. Kulübüne yaranmak için pclik yapmış düpedüz pic kurusu.

Küfür edip kaçıyor birde tam veled

ÇOk şey yapmayın. Sezon sonu 1-2 kiralık oyuncu verir başkan hatta maaşları biz öder arayı düzeltmeye çalışır.

kulüp 5 senedir yönetilmiyor.

Galatasaray futbolcusu A.B ile Ts futbolcusu O.Ç. arasında maç sonu gerginlik olmuş

Bu arada dünkü macta 2 tane kansız bebe harici diğer oyuncular yerli yabancı hatta ozan bile dahil herkes sakinleştirmek icin extra uğraştı icardi gibiler uzaktan seyretti
Ts li oyunncular uğraşırken misal barışın yaninda en son okan hoca vardı, özetle bizim takim ucl yi alsın isterse ama karakter namına melolu elmander enginli donemin çeyreği bile edemez
Su takım da aidiyet olan 2 oyuncu sayın desek osi disinda diğer isimler zor cikar

bunlardan bir tepki, bir açıklama yok değil mi?
:asd:

Malinovskyi resmen Trabzonspor'da! [HT Spor]

7pgaa3a.gif

Geri
Üst Alt