Trabzonspor'a Para Nereden Geldi Konusu

Bu sezon gönderdikleri oyunculardan 12 milyon euro gelir elde etmişler, bonservislere ve fesih bedellerine ödediklerine para da 26 milyon euro'yu bulmuş. Yani totalde 14 milyon euro'luk bir harcama yapmışlar. Açıkçası çokta abartı bir rakam değil bu.

Sanırım transfer sayısının fazlalığı nedeniyle böyle bir algı oluştu herkeste. Ama 14 milyon euro'ya takımı yenilemek bence gayet makul bir fiyat gibi görünüyor. Ha Reza'dan veya başka yollardan para aldılar mı almadılar mı orasını bilemem. Ama toplam 14 milyon bonservis çok değil bence.

"Yok oradan para, geldi yok şuradan para geldi, Reza Trabzon'a çalışıyor. Hacıosmanoğlu illuminati, Burak Gürdal mason falan.."

ilahi lazdaş :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Bayılırız ülke olarak komplo teorilerine.

I am the one who knocks!

Burada yine bazı ergenler ve çakalların hükümet karın ağrısı tutumuş alıştık bu ergen ahmaklara sıkıntı yok

Reza Trabzon'a 20milyon para verecek ama Trabzonspor'un borcu artacak. :) Böyle bir şey var mı ya

Tamam izledim bana kanıt olarak koyuyorsun o videoyu adam bu sezonki sponsoruyum diyor. Ben de değil demiyorum. Royal Denizlicilik sponsorluğu 2013-2014 sezonu içindi. 1milyon euro

Ben olayın 1 milyon euro ile sınırlı kalmadığını düşünüyorum.

Yapılan tam 14 transfer.

Wolsburg B takımdan alınan ferhat ve orduspordan alınan anıl da dahil bunlara.

Ödenen 28 milyon € bonservis.

Kadroda da tam 28 oyuncu.

Trabzonspor ; Sadri Şener'in deyimiyle '' benim kongre üyelerim bakkal,manav'' gibi hali vakti belli olan insanlarla bunların maaş ödemelerinin altından hangi bütçeyle kalkmayı planlıyor?

Kombine satışı YOK

Forma satışı YERLERDE

Nasıl olacak bu iş?

Lig tvden alınan ve eşit pay edilen havuz geliriyle mi?

O zaman geriye tek seçenek kalıyor.

Trabzon,kazanamadığı paralarla,yapılan bu transferler karşılığında batacak.

Bu kadar basit.

Yazıyoruz ama anlamak istemiyorsun. 12 milyonu futbolcu satışından karşılandı bu giderin

Diğer bölümü de çekilen KREDİden karşılanıyor.

Büyük yazdım belki gözden kaçırıyorsun :)

Daha tesislerin devri ve yeni stad konusu falan. Neyse bilmemek ayıp değil. İyi forumlar

Adamların sattığı oyuncu ve aldığı oyuncuların fiyatlarını karşılaştırın çok aşırı fark yok abartmayın!

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar konusu olmuş biraz. Ev ekonomisini bu kadar hesaplamıyoruz ama herkes bir kulübün ne kadar harcadığından nesi olduğundan kimden para aldığından haberdar. Eskiden taraftarlar için herkes teknik direktör derlerdi şimdi taraftar çağ atlamış herkes ekonomist olmuş. Ekonomist olun ama Yiğit Bulut kadar öteye gitmeyin,ekonominin fazlası zarar (:

Ben olayın 1 milyon euro ile sınırlı kalmadığını düşünüyorum.

Yapılan tam 14 transfer.

Wolsburg B takımdan alınan ferhat ve orduspordan alınan anıl da dahil bunlara.

Ödenen 28 milyon € bonservis.

Kadroda da tam 28 oyuncu.

Trabzonspor ; Sadri Şener'in deyimiyle '' benim kongre üyelerim bakkal,manav'' gibi hali vakti belli olan insanlarla bunların maaş ödemelerinin altından hangi bütçeyle kalkmayı planlıyor?

Kombine satışı YOK

Forma satışı YERLERDE

Nasıl olacak bu iş?

Lig tvden alınan ve eşit pay edilen havuz geliriyle mi?

Satilan oyunculardan gelen bonservisleri niye belirtmiyorsun?

Amacin ne senin?

size ne yahu kim verdiyse vermis Allah Allah. ilgilendirmez bizi.

her sene biz 1. TS 2. olsun iste mis gibi. bazen kiyak yapip TS 1. yapariz. bizde 2. oluruz 5 sene sonra.

Haha bazı arkadaşlara ne anlatsan boş. Neyse konu aynen benim anlattığım gibidir.

Reza Trabzon'a 20m vermiş. Ya insan şunu yazarken yazdığı gibi siler. Nasıl inanıyorsunuz şuna :)

İnandığından değil, de senin bu düşünceden provoke olduğunu gördüğünden olabilir. Tabiri yerindeyse, seni gaza getirmeye çalışanlar var.

Benim de görüşüm bu paranın sus payı olabileceği idi. Kredi faizi farkından bu kadar gelir yaratılacağına aklım kesmiyor. Ama Trabzonspor 'un 2009 'daki gibi bir yatırım hamlesi yapmış olabileceğine itiraz etmem.

Geri
Üst Alt