Trabzonspor'a Para Nereden Geldi Konusu

Forumda klüplerin bilançolarıyla ilgili detaylı bilgiler olacaktı ,

oradan devam edelim daha açıklayıcı olacaktır ,

bunlar pis işler çeviriyorlar bilindiği üzere hükümetin bir numaralı yalakası trabzonspor yani kısacası paranın kaynağının kimler olduğu gün gibi ortada artık birbirlerinden ne gibi menfaatleri var orası muamma..

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

TS'nin 2013 yılı itibariyle futbol içi maaş vs ödemeleri klübün toplam gelirinden %30 fazlaydı ,

bu yaz dönemi itibariyle gelirlerinde herhangibir artış olmadı aksine passo vs sebebiyle kombinelerde düşüş yaşadı ,

tek gelir getiren husus klübün bir değeri üzerinden değil burada da bahsedilen banka kredisi üzerinden oldu ,

ama bu banka parası buradanda anlaşıldığı üzere transferlere harcanmış durumda yani personel ödemelerinin karşılanması hususunda daha da bir kötüye gidiş mevcut , TS seneye FFP nedeniyle men yerse şaşırmamak gerek .

Burda yine ergenlerin ve ahmakların hükümet paranoyası tutmuş 2 gram beyniniz var o beyninizide gidip sağda solda duyduğunuz abudik gubidik şeylerle dolduruyorsunuz vatana ihanetmiş he lan he bi siz kahramansınız şu atatürkçüyüm lafınada kıl oluyorum ergene bak atatürkçüymüş bu beyinle bu ahmaklarla sittin sene gitsek ne bu ülke adam olur nede bu futbol

Şu iki gramlık beyninizi burada zorlayacağınıza gidin çölaşan coşkun filan okuyun biraz gaza gelin sonra yine ülkeyi kurtarın... bunlarda var işte bu ülkede atatürkçüymüş ulan sayelerinde atatürkçülükten soğudum

Siyasi içeriğe sahip iletilerin silinmesini ve sahiplerinin uyarılmalarını talep ediyorum .

Burda yine ergenlerin ve ahmakların hükümet paranoyası tutmuş 2 gram beyniniz var o beyninizide gidip sağda solda duyduğunuz abudik gubidik şeylerle dolduruyorsunuz vatana ihanetmiş he lan he bi siz kahramansınız şu atatürkçüyüm lafınada kıl oluyorum ergene bak atatürkçüymüş bu beyinle bu ahmaklarla sittin sene gitsek ne bu ülke adam olur nede bu futbol

Ergen diye sana derler genç.

Benim yaşım 32.

Ayakkabı kutularını da ben çaldım.

Teröristle pazarlığa ben oturdum.

Deniz fenerini de ben soydum.

Ağzıma Atatürk lafını da ben almadım(rte)

Zorla kaşınıyorsunuz hükümet yanlıları.Zorla

Allahın soyguncularına destek veredurun siz.

K*ç kılları

Bu forumda yasaklanması gereken şeyler;

1-) Siyaset

2-) Futbol :indecisiveness:

Kişisel görüşlerimi karıştırmadan ilgili arkadaşları raporladım , önceki iletimde de talebimi ilettim ,

TS'nin harcadığı burada Galatasaraylıları birbirine düşürmesin !

Siyasi içeriğe sahip iletilerin silinmesini ve sahiplerinin uyarılmalarını talep ediyorum .

Kusura bakma rahatsızlığını anlayabiliyorum lakin sizde anlayın artık iyice sıktı hükümet nefreti yüzünden herhaltı oraya bağlamaları kabız olsalar komplo teorisi üretecekler bıktım artık bu tiplerden

Kusura bakma rahatsızlığını anlayabiliyorum lakin sizde anlayın artık iyice sıktı hükümet nefreti yüzünden herhaltı oraya bağlamaları kabız olsalar komplo teorisi üretecekler bıktım artık bu tiplerden

eski mesajlara dönüp bakacak olursan,işi siyasi boyuta taşıyan ve akp iktidarı hakkında konuyu açan kişinin,senin yandaşlarından biri olduğunu anlarsın.

daha da cevap vermiyorum sana.

Bunu tartismanin geregi yok. Zaten sene basinda FFP icin UEFA'ya rapor verecekler. O zaman butun hesaplarini gostermek zorundalar, kredi mi almislar, para nereden gelmis aciklarlar.

Ya fazla harcadilar ceza alacaklar, ya da hesaplari tutuyor. Hep birlikte gorecegiz. Avrupa'da oynadiklarina gore gizli kalmaz bu hesaplar.

Beyler konuyu normal bir şekilde tartışacaksanız, eyvallah. Ama olayın boyutunu çok farklı yerlere taşımaya gerek yok. Hele hele saygı çerçevesinden çıkmanız hiç hoş olmaz, ki, devamı halinden konudan uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

Yalniz ilginc bir sey var. Simdi merak ettim baktim. UEFA'nin sitesi bizimle beraber FFP icin sorusturulan 9 kulubun hesaplarini duzeltmek ve kontrole tabi olmak sartlariyla anlasma imzaladiklarini soyluyor. Diger 8 kulubun de imzaladigi anlasma sitede var, okumak mumkun, bir tek Trabzon'unki sitede yok nedense, koymamislar.

elalemin derdi bizi mi gerdi arkadaş ? sana ne ? bana ne ? ciddi ciddi bu konuyu tartışıp birbirlerine laf çarpma derdine girmişler bir de.

Geri
Üst Alt