Trabzonspor'da 7 Kadro Dışı

MehmetCan Çınar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Trabzonspor Colman, Celustka, Sol Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral ve Barış Memiş'e kulüp bulmalarını istedi.

Turgut yeni transferleriydi. Trabzonspor'da şans bulabilirdi. Vahid hocanın tercihi saygı duymak gerek. Ama...

Emre Güral kararı ise Trabzonspor'un en büyük pişmanlığı olacak bence.

Diğerleri gitsede etkilemez heralde.

Hayret ediyorum Emre Güral'i niye birakiyorlar. Adam gecen sezon herhalde oynama süresine bakilirsa en iyi gol yüzdesine sahip di. Ve kötü de bir oyuncu degil, gelisime acik ve teknik olarak bizim iki kütükü ikiye carpar.

Emre Güral'a çökmemiz gerektiğini cümle alem biliyor umarım yönetim uyumaz.

Hayret ediyorum Emre Güral'i niye birakiyorlar. Adam gecen sezon herhalde oynama süresine bakilirsa en iyi gol yüzdesine sahip di. Ve kötü de bir oyuncu degil, gelisime acik ve teknik olarak bizim iki kütükü ikiye carpar.

Sanırım çok ciddi fizik/kondüsyon eksikliği var ve muhtemelen Halilhodzic kamp performansından memnun kalmadı...

O değil de Vahid Cezayir milli takımındaki fizik/kondüsyonu Trabzon'a taşıyabilirse çok ciddi rakip olur Trabzon , ezer geçerler Anadolu takımlarını...

Turgut Doğan Şahin ve Emre Güral i herzamanki gibi bizim yönetim alir. Ne de olsa trabzon artik altyapimiz sayilir.

Emre Güral konusunda kendileri açısından yanlış yapıyorlar orası doğru fakat acaba biz an itibariyle alsak doğru yapar mıyız burası muamma ?

Hepsi çöp, doğru karar. Umarım hiç birini almayız, zaten yeterince çöp var kadroda.

Sanırım çok ciddi fizik/kondüsyon eksikliği var ve muhtemelen Halilhodzic kamp performansından memnun kalmadı...

O değil de Vahid Cezayir milli takımındaki fizik/kondüsyonu Trabzon'a taşıyabilirse çok ciddi rakip olur Trabzon , ezer geçerler Anadolu takımlarını...

Aynen. Almanlari ezdiler fizik yönden o macta. Ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bir de cogu oyuncu oruc tutmus galiba. Bir yerde okumustum dogrulugu tabi tartisilir. Cezayir takimi gercekten iyi hazirlanmis turnuvaya.

Bize klas oyuncular lazim. TS de oyle oyuncu yok..

Aynen. Almanlari ezdiler fizik yönden o macta. Ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bir de cogu oyuncu oruc tutmus galiba. Bir yerde okumustum dogrulugu tabi tartisilir. Cezayir takimi gercekten iyi hazirlanmis turnuvaya.

Ligin başlamasına 3 hafta kaldı adam hala takıma kondüsyon yüklüyor , ligde görmek lazım Trabzon'u..

Bence Uefa'da iş yapabilirler kadroları dar değil...Merak ediyorum Trabzon'u bu sene...

az kalsın turgutu alacaktık burada boş oyuncu diye baya söylemiştim emre içinse alınırsa yanlış hamle olur kendisini çok büyük zannediyor sürekli kendi gol atmak istiyor trabzon bu kadar yetenekli olmasına rağmen hep yedek bırakıyor vahid disiplinli olduğu için onu gönderdi biz alırsak baya komik duruma düşeriz

Emre Güral yedekte dursa fena olmaz ya hani.

Emre Güral hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt