Trabzonspor'da Büyük Protesto Hazırlığı

GALATASARAYIMIZIN taraftari niye katilmiyor ? Niye UA denen orgut desteklemiyor ?

GALATASARAYIMIZIN taraftari niye katilmiyor ? Niye UA denen orgut desteklemiyor ?

İstanbul'da ua ve trabzon taraftarı birleşip bir yurüyüş yapsa trabzon'da olanın en az iki katı katılır o protestoya ama bizimkiler koregrafi derdinde ve trabzonlular için istanbul takımların hepsi düşman.

Yoksa dünyada bile ses getirtecek bir eylem olurdu ama nerde.

Şikeciler bu yönde işte bizden üstün ve o yüzden de halen utanmadan çıkıp bize laf atabiliyorlar.

Galatasaray Başkanına karı gibi demek ve bundan kimsenin rahatsızlık duymaması :hopelessness:

Taraftar "Hırsız RTE" deyince hemen nasıl susturuyor onları Aziz :)

Be1OEWECMAECCUd.jpg

Eleştirinin BOKUNU çıkartmamak lazım ,

ne yapmış cavcavlamaktan hacı osman ,

bizim avrupa bazında yaptığımızın fener attığımız kazığın binde birini becermiş mi bu cavlaklar ,

Iho'nun süreci nasil yavaslatigini bilmeyenler ancak över o cakma mafyayi....

Eleştirinin BOKUNU çıkartmamak lazım ,

ne yapmış cavcavlamaktan hacı osman ,

bizim avrupa bazında yaptığımızın fener attığımız kazığın binde birini becermiş mi bu cavlaklar ,

Şükürler olsun ki başımızda Ünal Aysal gibi işini bilen bir başkan var . Adam , icraatını öyle kurnazlıkla hallediyor ki gerizekalı diye goygoy yaptığımız antu anlıyor ama bir tek bizim taraftar çözemiyor işi. Sonra da çıkar 3-5 kişi ama yabancı sınırına ses çıkarmıyor, niye bu federasyona atar yapmıyor diye ağlar , evet şu ortamda Başbakan'ı iyice karşımıza alalım sonra vergiden , stattan ya da saçma sapan birşeyden iyice bela olsunlar . Anlamıyorum ki Türkiye gerçeklerinden bu kadar bihaber olmayı nasıl başarıyorlar.

bende rahatsız oldum ve şikayet ettim. umarım ceza alır.:)

Almış almasına da konu ceza alması değil , ben raporlamadım bile . Adamlar , kulübün anasını belleyen başkana taraftarlık bilinciyle sahip çıkar , bizimkiler de başkanımız kulübü ateşe atmıyor, aklıyla hareket ediyor diye küfreder.

oyle toplanmislar biyerde bayrak salliyolar...yurusenize tff binasina.

yanliz bu trabzonun kupasi verilmedigi surece bu olay dahada buyur..fener trabzona gidemez..

Almış almasına da konu ceza alması değil , ben raporlamadım bile . Adamlar , kulübün anasını belleyen başkana taraftarlık bilinciyle sahip çıkar , bizimkiler de başkanımız kulübü ateşe atmıyor, aklıyla hareket ediyor diye küfreder.

Ben o üyenin çok mesajına rastladım. Kuş gibi birşey zaten gözüme batıp duruyordu.Kaale almamak lazım o üyeyi.

Trabzonspor taraftarının çabasını takdir ediyorum, elbette protesto ve eylem hakları kutsaldır. Ama bizim ülkenin işleyiş yapısına ters işlere giriyorlar. Eylem ve gösteri, medya ve kamuoyu ilgisi çekerek, hedefi baskı altına almak, sesini duyurabilmek için yapılır. Halbuki bu kadar insanın toplanmasını ancak saçma sapan sitelerin linklerinden takip edebiliyoruz. Demokrasi dediğimiz, çok seslilik gereği tüm bu tepkilerin halka yansıtılması ve düşünerek karar vermeleri beklenir. Ama Türk usulu demokraside, iktidarı yalamazsan kimseye duyurmazlar sesini. Bir de üzerine haksız çıkartırlar. Kimse de ne oluyor, olayın aslı astarı nedir diye araştırmaz. Televizyondaki küçük adamlar ne diyorsa o mutlak doğru kabul edilir. O adamların hepsinin ipleri tek kişinin elindeyken, o tek kişi de tüm bunlara karşı duruyorsa, boşa çaba harcıyorlar.

Bizim AB davası da bu tarz bir durum aslında. Ülke sınırları içinde çözülemez bunlar. Ancak uluslar arası platformlara yansıyacak da oradan biri gelip kulak çekecek. Yoksa sonuna kadar hukuksuzluk, sonuna kadar ayrımcılık.

Geri
Üst Alt