Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
GALATASARAYIMIZIN taraftari niye katilmiyor ? Niye UA denen orgut desteklemiyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahminim cakma mafya memati trabzonun gazini aliyor
GALATASARAYIMIZIN taraftari niye katilmiyor ? Niye UA denen orgut desteklemiyor ?
Eleştirinin BOKUNU çıkartmamak lazım ,
ne yapmış cavcavlamaktan hacı osman ,
bizim avrupa bazında yaptığımızın fener attığımız kazığın binde birini becermiş mi bu cavlaklar ,
Eleştirinin BOKUNU çıkartmamak lazım ,
ne yapmış cavcavlamaktan hacı osman ,
bizim avrupa bazında yaptığımızın fener attığımız kazığın binde birini becermiş mi bu cavlaklar ,
Galatasaray Başkanına karı gibi demek ve bundan kimsenin rahatsızlık duymaması :hopelessness:
bende rahatsız oldum ve şikayet ettim. umarım ceza alır.![]()
Almış almasına da konu ceza alması değil , ben raporlamadım bile . Adamlar , kulübün anasını belleyen başkana taraftarlık bilinciyle sahip çıkar , bizimkiler de başkanımız kulübü ateşe atmıyor, aklıyla hareket ediyor diye küfreder.
Ben o üyenin çok mesajına rastladım. Kuş gibi birşey zaten gözüme batıp duruyordu.Kaale almamak lazım o üyeyi.
Herkesten cesur konusuyor ama. Bizimkiler gibi sus pus degil. Lafini hic esirgemiyor. Boyle yalakaya can kurban.
Lafla olmuyor icraat lazım
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi