Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın Sözleşmesi Feshedildi!

Böyle bir hedef koydularsa en iyi elemanları toplamak zorundalar. 500 yıldır şampiyon olamıyorlar diye yetersiz hocalarla çalışacaklar diye bir kaide yok.
Orası öyle de. Bunların bulacağı en iyi yabancı hoca halilodzic seviyesinde olur en fazla coğrafik dezavantajlarıyla birlikte bunların iyi bi yabancı hoca bulmaları zor gibi geliyor bana. O yüzden eldeki bulgurdan da olacaklar dedim zaten. En azından lig sonuna kadar beklemeliler.boş bi ego savaşı olmuş açıkçası

Orası öyle de. Bunların bulacağı en iyi yabancı hoca halilodzic seviyesinde olur en fazla coğrafik dezavantajlarıyla birlikte bunların iyi bi yabancı hoca bulmaları zor gibi geliyor bana. O yüzden eldeki bulgurdan da olacaklar dedim zaten. En azından lig sonuna kadar beklemeliydiler.boş bi ego savaşı olmuş açıkçası

hikmet karaman ho diyorsun

Orası öyle de. Bunların bulacağı en iyi yabancı hoca halilodzic seviyesinde olur en fazla coğrafik dezavantajlarıyla birlikte bunların iyi bi yabancı hoca bulmaları zor gibi geliyor bana. O yüzden eldeki bulgurdan da olacaklar dedim zaten. En azından lig sonuna kadar beklemeliydiler.boş bi ego savaşı olmuş açıkçası

Yabancı mı alacaklarmış? Benim kafamda ts'yi şampiyon yapabilecek tek formül Şenol Güneş'i ikna edip euro'ya kadar gel yarım dönem çalıştır demeleri. Bulabilecekleri tek şampiyonluk hocası o. Bir ihtimal Hamzaoğlu tercihi de yapabilirler. Ünal kalacak denmeye başlandı gerçi neyse zaten bence ts hak etmiyor şampiyonluğu filan olmasın.

Büyük yanlış olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı mı alacaklarmış? Benim kafamda ts'yi şampiyon yapabilecek tek formül Şenol Güneş'i ikna edip euro'ya kadar gel yarım dönem çalıştır demeleri. Bulabilecekleri tek şampiyonluk hocası o. Bir ihtimal Hamzaoğlu tercihi de yapabilirler. Ünal kalacak denmeye başlandı gerçi neyse zaten bence ts hak etmiyor şampiyonluğu filan olmasın.
Şenolu getirebiliyorlarsa getirsinler zaten. Öteki türlü diğer yerliler için değişime değmez ki dediğin gibi kalmış zaten boşa konuştuk :)

anlaşılan hamside omega 3 yok! böyle geri zekalılığın tarifi yok. 3 istanbul takımı böyle dökülürken ellerine gelen fırsatı tepiyorlar.

Ünal Hoca işaret verirse Başkan'ı indirecekler.

İşte geliyoor özel harekaat

20191229_220053.jpeg

Geri
Üst Alt