- 12 Ocak 2013
- 48.758
- 56.169
- 4.128
Poşet hocam boşta alalım Trebzona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle de. Bunların bulacağı en iyi yabancı hoca halilodzic seviyesinde olur en fazla coğrafik dezavantajlarıyla birlikte bunların iyi bi yabancı hoca bulmaları zor gibi geliyor bana. O yüzden eldeki bulgurdan da olacaklar dedim zaten. En azından lig sonuna kadar beklemeliler.boş bi ego savaşı olmuş açıkçasıBöyle bir hedef koydularsa en iyi elemanları toplamak zorundalar. 500 yıldır şampiyon olamıyorlar diye yetersiz hocalarla çalışacaklar diye bir kaide yok.
Orası öyle de. Bunların bulacağı en iyi yabancı hoca halilodzic seviyesinde olur en fazla coğrafik dezavantajlarıyla birlikte bunların iyi bi yabancı hoca bulmaları zor gibi geliyor bana. O yüzden eldeki bulgurdan da olacaklar dedim zaten. En azından lig sonuna kadar beklemeliydiler.boş bi ego savaşı olmuş açıkçası
Orası öyle de. Bunların bulacağı en iyi yabancı hoca halilodzic seviyesinde olur en fazla coğrafik dezavantajlarıyla birlikte bunların iyi bi yabancı hoca bulmaları zor gibi geliyor bana. O yüzden eldeki bulgurdan da olacaklar dedim zaten. En azından lig sonuna kadar beklemeliydiler.boş bi ego savaşı olmuş açıkçası
Şenolu getirebiliyorlarsa getirsinler zaten. Öteki türlü diğer yerliler için değişime değmez ki dediğin gibi kalmış zaten boşa konuştukYabancı mı alacaklarmış? Benim kafamda ts'yi şampiyon yapabilecek tek formül Şenol Güneş'i ikna edip euro'ya kadar gel yarım dönem çalıştır demeleri. Bulabilecekleri tek şampiyonluk hocası o. Bir ihtimal Hamzaoğlu tercihi de yapabilirler. Ünal kalacak denmeye başlandı gerçi neyse zaten bence ts hak etmiyor şampiyonluğu filan olmasın.
Şampiyonluk yarışından önemli bir takım elenmiş olur.
Agaoglu kocun köpegi degilmiresmen şampiyonluktan çekilmeye karar verdi trabzon ..acaba birileri sen çekil aradan bu sezon biz şampiyon mu olalım dedi..
Agaoglu kocun köpegi degilmi