Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın Sözleşmesi Feshedildi!

Bir ülke düşünün ki ülkenin cumhurbaşkanı, iç işleri bakanı ve ekonomi bakanı vs bir şehrin futbol takımı için devreye giriyor. Bu şehir trabzondan başkası olamazdı tabi şaşırmadık. Midem bulanıyor bu kirli ilişkilerden.

Muhalefet partisinden birisi çıkıp hocamızın yanındayız dese kirli olmaz değil mi ?

Ünal hoca ülkemizde çok sevilen adam gibi yetenekli bir hoca ..

Mesele İstiklal Marşı olunca tabiki de Devlet yetkilileri olaya girecektir.

Mesele istiklal marsiymis babababaaaa
O istiklal marsi ugruna sirf ligde aslar oynasin diye genclerle avrupa maclarina cikip ülke puanina büyük katki saglamaya cabalarkendemi gözleriniz yasarmisti böyle?

Konuyu bölüyorum ama fark ettiniz mi ömer bayram bizde as oyuncu haline geldiğinden beri hiç yabancı sınırı muhabbeti kalmadı. Ömere bir şey olsa her gün yabancı sınırı diye ağlar orman çocukları.

Ünal Hocanın ayrılma sebebi Başkanlarının Konya maçından sonra Oyunu beğenmiyorum demesiyle başlayan süreç mi ? Bir başkan basına böyle bir açıklama yapabilir mi.Bunu ilk olarak Hoca ile toplantı yapıp görüşmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bu sadece ego savaşı Ünal hoca karakterli bir hocadır belli bir duruşu vardır.

Konuyu bölüyorum ama fark ettiniz mi ömer bayram bizde as oyuncu haline geldiğinden beri hiç yabancı sınırı muhabbeti kalmadı. Ömere bir şey olsa her gün yabancı sınırı diye ağlar orman çocukları.
Yanlış tahlil. Ömer değil mesele bizim kötü olmamız, lider olalım ertesi gün yine gündem yabancı sınırı olur.

gerizekalilar. tamam ara sira sacma sapan gol yiyordu da bu takimi ve o gencler icin en iyi adaydi karaman. gidip sota felan sacmaligini yaparlar

ulan menajerleri sey eden, saygi felan becerip gencleri iyi oynatip simartmadan gelistiren adami yolladi hamsi kafalar.

Bunlar hakikaten salak. O kadroyla bundan daha iyi puan toplanamazdı. Adam gençlerle ne kadar iyi iş yaptı. Tepetaklak çakılırlar ikinci devre.

Benim çok beğendiğim birisi değildi ama Trabzon içi en iyisiydi bence şimdi kimi getirecekler acaba denizliyi getirirlerse baya gülerim

sirf yeterince puan toplamadi mi diye gonderiyorlar bu adami

tepkiden korktuklarindan daha resmi ts hesabindan paylasmadilar :X

Cöpleri temizledi,evladimiz ayagina takim da kalan zeki yavru gibi oyuncular da dahil bunlara

Adamin emegine yazik ettiler vallah

Geri
Üst Alt