Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın Sözleşmesi Feshedildi!

ts çocuk taraftar ile ilgili görsel sonucu

mutlaka izleyin , konuyu benim gibi kaçıranlar için

Bu olay ile ilgili çok şey konuşuluyor işin siyasi boyutu var mı yok mu bu olay ile yönetim kendi sonunu hazırlamış oldu. Ünal Aysal Fatih Terim sürtüşmesi gibi oldu.

Böyle saçmalık görmedim resmen kendi ayaklarına sıktılar. Ünal hoca bir şehri birleştirmişti 2-3 sene önce kim sallıyordu trabzonsporu adam geldikten sonra derbilerde herkeze kök söktürdüler. sen başkansan oyundan bir şikayetin varsa git hocanla görüş basına açıklama yaparsan cevabınıda basından alırsın

Cöpleri temizledi,evladimiz ayagina takim da kalan zeki yavru gibi oyuncular da dahil bunlara

Adamin emegine yazik ettiler vallah
Bu adamlar hep ayak işi için kullanılıyor zaten aynısı samet aybaba için geçerli. Feda ayağına bu adamları kullanıp sonra ne oluyorsa hızlıca bir göt kalkış yaşanıyor. Yalan yok bence çok bile kaldı Ünal karaman ben geçen sene yazı göremez diye düşünüyordum.

geçen sene Göztepe maçından sonra FT "Ben bu takımda kalıyorsam taraftara verdiğim söz yüzünden" gibi laflar etmişti.. O gün başka hoca çoktan yollanırdı ama yönetim korkudan ağzını bile açamadı ve gitti o hafta 3 tane panik transferi yaptı.

Fatih Hocam Sportif Direktör, Ünal hoca da teknik direktör olsa ne güzel olurdu.

Tarihin en pis sezonlarından biri olmaya aday bu sezon.

Kapalı kapılar ardında neler dönüyor kimbilir.

Galatasaray kulübünün lisesi varsa bunlarında kendi içinde ki medya bitiriyor bunları. Iyi giden durumu bozmak akıl işimidir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Trabzon başkanı tam kafasız maçtan sonra çıkıp kötü oyunu medyanın önünde eleştiriyor
Sonrada kötü oyunu düzeltecek başkan diyor Kötü oyunu ne zaman başkan düzeltmiş
Resmen hocaya laf çaktı medyanın önünde şimdide geri vites yapıyor
Ünal hoca sonuna kadar haklı takımın içine atti ağaoğlu şimdi başaşağı giderler
Bir rakip devredışı kaldı

Geri
Üst Alt