Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın Sözleşmesi Feshedildi!

Yanlış hamle evet Ağaoğlu daha gelmeden başlıklar açtım ki dediğim gibi başarılı oldu muazzam yönetim sergiledi ama şu an Ünal hoca konusunda saçmalıyor ve şampiyonluğu kaptıracak bu da hakikat

Perde arkasinda bir seyler dönüyor olabilir mi?

TS un bugün bu pozisyonda olması son yılların en mucizevi futbol icraatıdır; SS un ve Rıza Hocanın mevcut başarısıyla bile mukayese edilmemelidir...

Sıfırdan filan değil; önceki yönetim ve TD lerden aldıkları çok ağır ''Enkaz'' dan geldiler bu noktaya...Ve şimdi bir kalemde silip atıyorlar Ünal Hocayı. Sormazlar mı; ''Adama geldiğinden beri hangi bütçeyi, hangi kadroyu sunabildin ki sana daha fazlasını vermesini umuyordun?'' diye...

Trabzonspor camiasının dinamikleri farklıdır ve büyük hedeflere ulaşamamalarının da başlıca sebebidir. Hiç de umurumda değiller açıkçası, boklarında boğulsun dangalaklar...

Unal Karaman :

Kayserispor maçından sonra yönetim tarafından görevimin son verildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum benim tarafımdan anlayışla karşılanmıştır."

Geldiğimiz bu noktada hadiselerin tafsilatını tartışmanın, gönül verdiğimiz Trabzonspor camiasına zarar vereceği kanaatindeyim. Meslek ahlakı anlayışım gereği bugün Ünal Karaman'a düşen, İsmail tevekkülü ve teslimiyetidir

"Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur. Ahmet Ağaoğlu ve yönetime, teknik kadrodaki arkadaşlara, kulüp personeline ve tüm oyuncularıma teşekkür ederim."
Ünal hocayı yemişler.
O da kuzu kuzu yedirmiş kendisini.

İstifa felan da etmemiş.
Böyle öngörmüşler o da eyvallah demiş.
Bence direnmeliydi ama daha önce ne oldu onu da bilmek lazım.

Belli ki bu olay bardağı taşırmış ama ondan önce ne yaşandı onu da bilmek lazım.

Gscimbom mobil

Ünal hocayı yemişler.
O da kuzu kuzu yedirmiş kendisini.

İstifa felan da etmemiş.
Böyle öngörmüşler o da eyvallah demiş.
Bence direnmeliydi ama daha önce ne oldu onu da bilmek lazım.

Belli ki bu olay bardağı taşırmış ama ondan önce ne yaşandı onu da bilmek lazım.

Gscimbom mobil
Yahu yönetimin görevine son verdiği TD ün direndiği nerede görülmüş?!..

Ne yapsaydı? Kendisini kulüpteki ofisine mi kilitleseydi sence?!..

Yahu yönetimin görevine son verdiği TD ün direndiği nerede görülmüş?!..

Ne yapsaydı? Kendisini kulüpteki ofisine mi kilitleseydi sence?!..
Kabul etmeseydi hemen.
Yüksek bir tazminat isteseydi.
Ne biliyim birilerini araya soksaydı.

Dün cb dahil herkes aramış adamı.

Neyse artık olan olmuş. Biz kendi işimize bakalım.

Gscimbom mobil

Kabul etmeseydi hemen.
Yüksek bir tazminat isteseydi.
Ne biliyim birilerini araya soksaydı.

Dün cb dahil herkes aramış adamı.

Neyse artık olan olmuş. Biz kendi işimize bakalım.

Gscimbom mobil
En zayıf yönetim (Aslında fiilen başkan) bile isterse bir TD ü gönderir, ödenecek tazminat filan da sözleşme şartnamesinde yazılıdır zaten. TD ün kabul edip etmeme gibi bir opsiyonu olmaz. Yönetimin istemediği adam da araya birilerini koyarak kalmaz/kalamaz; hele Ünal Karaman gibi biri asla tevessül etmez öyle şeylere; bunu herkes bilir...

En zayıf yönetim (Aslında fiilen başkan) bile isterse bir TD ü gönderir, ödenecek tazminat filan da sözleşme şartnamesinde yazılıdır zaten. TD ün kabul edip etmeme gibi bir opsiyonu olmaz. Yönetimin istemediği adam da araya birilerini koyarak kalmaz/kalamaz; hele Ünal Karaman gibi biri asla tevessül etmez öyle şeylere; bunu herkes bilir...
Dediğim gibi bunun öncesi de vardır.
Elbette iyi bir diyalogla bu konu çözülebilirdi.
O tenezzül etmez, bu küser, öteki inat eder sonra olan birlikteliğe olur.

Şimdi kim gelirse gelsin dikiş tutturamaz ve sonunda yönetim gider.

Bu hep böyle olur, çünkü gönderdiğin adam kolay lokma değildir.
Ünal hocanın dediği gibi, boğazına takılır.

Gscimbom mobil

tupcu ile ilgili bir durum var bence
ısrarla unal aleyhine yayın yapıyorlar
hatta unal karamanın istifa ettigi haberlerinin yer aldıg hurriyeti fln toplatmışlar
normal degil tüpçüyle ilgili bir mesele olabilir

Hamsiler ŞG'yi istiyor ulan o çöplüğe döner mi :asd:

Zaten böyle başı dik adamların sonu böyle oluyor Trabzon halkı hesabını sormalı

Geri
Üst Alt