- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Adam efsane bir sezon geçirdi ve piyasasını yükseltti.
Doğal olarak Trabzon gibi bir yerde ne işi olur? Gelmemesi çok normal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle profesyonellik anlaşması olmaz.Adam efsane bir sezon geçirdi ve piyasasını yükseltti.
Bu videonun olduğu sene Miami şampiyon olmuştu sanırım çok efsane ya.
Bu videonun olduğu sene Miami şampiyon olmuştu sanırım çok efsane ya.
Kolpaci henry yakistirmasi da efsanedir
Hakikaten bizim başımıza gelse ağız dolusu küfredeceğim bir durum. Gerçi herifler en azından elin gavurundan yaşıyor bu durumu. Biz 12 yaşından beri tesislerde karnını doyurup top oynamayı öğrettiğimiz adamlardan da aynı muameleyi gördük ama getirisi bu kadar yüksek olabilecek adamdan böyle bir kazık yemek başka türlü bir acının müsebbibi olmalı. Trabzon'un başındaki Mr. Bean kılıklı herife iyi olmuş ama bilhassa bu herifi parlatacağım diye yeni sistem geliştiren Ünal hocanın emeklerine üzüldüm. Gerçi o da Trabzon'un siyasi yapılanması yüzünden alakasız ekmeğinden olmuştu, etme bulma dünyası.
iyide böyle bir adilik olamaz, ts avukatligini yapmiyorum ama senin kabak gibi sözlesmen var o sözlesmede yazan satin alma opsiyonu var, herseyide futbolcu lehine yapmamali fifa ne yani begenmiyorsan cek gitmi? tam olarak su sekilde sonuclanmali kanimca: opsiyonu sanirim 6 milyon euro, onu öder ts ve hakkina sahip olur, isteyen takimada pasa pasa parasiyla gider.Ağaoğlu 9 milyon euroluk buy-out maddesini de doğrulamış.
Şu an satılırsa yarı yarıya paylaşılacakmış. Palace'ın talebi buymuş.
Yani satamazlarsa max kazançları 3 m euro olacak.
Dediklerimin hepsi doğru çıktı.
valla ben gülemiyorum, bunlar alisirsa her takima ayni seyi yapar. önüne gecilmeli gerekirse TFF bile bu konuyu ele almali.tsyi basamak olarak kullandı kaçtı adam![]()
Nasıl yav 6ya alsalar 9a satmak zorundalar zaten. Satmaları TSnin lehine.iyide böyle bir adilik olamaz, ts avukatligini yapmiyorum ama senin kabak gibi sözlesmen var o sözlesmede yazan satin alma opsiyonu var, herseyide futbolcu lehine yapmamali fifa ne yani begenmiyorsan cek gitmi? tam olarak su sekilde sonuclanmali kanimca: opsiyonu sanirim 6 milyon euro, onu öder ts ve hakkina sahip olur, isteyen takimada pasa pasa parasiyla gider.
niye 9a satsinlar dönen rakamlar 15-20 milyon arasi, alir 6 milyona, 14 milyon kar.Nasıl yav 6ya alsalar 9a satmak zorundalar zaten. Satmaları TSnin lehine.
Ağaoğlu 9 milyon euroluk buy-out maddesini de doğrulamış.
Şu an satılırsa yarı yarıya paylaşılacakmış. Palace'ın talebi buymuş.
Yani satamazlarsa max kazançları 3 m euro olacak.
Dediklerimin hepsi doğru çıktı.
Yazdığımı tam okumuyorsun bir de gelip iddia ettiğin şeye bak ya.niye 9a satsinlar dönen rakamlar 15-20 milyon arasi, alir 6 milyona, 14 milyon kar.