Trabzonspor'dan Sörloth Açıklaması

Adam efsane bir sezon geçirdi ve piyasasını yükseltti.

Doğal olarak Trabzon gibi bir yerde ne işi olur? Gelmemesi çok normal.

TS nin pabuç ağızlı başkanı böbürleniyordu Sörloth konusunda..noldu çok uçmayacaksın öyle..

Bunlar cin olmadan adam çarpmaya kalkan tipler.

Bu videonun olduğu sene Miami şampiyon olmuştu sanırım çok efsane ya.

Öyle efsane bir videoki Gürcan’ın ben NBA’i takip ederim deyip akabinde son 2-3 senede kim şampiyon olduna sorusuna “Chicago” cevabını vermesi ufak bir detay olarak kalıyor. :asd:

Shaq Miami’yi şampiyon yapınca da geyiğini yapmışlardı sanırım ama o video yok.

Buldum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hakikaten bizim başımıza gelse ağız dolusu küfredeceğim bir durum. Gerçi herifler en azından elin gavurundan yaşıyor bu durumu. Biz 12 yaşından beri tesislerde karnını doyurup top oynamayı öğrettiğimiz adamlardan da aynı muameleyi gördük ama getirisi bu kadar yüksek olabilecek adamdan böyle bir kazık yemek başka türlü bir acının müsebbibi olmalı. Trabzon'un başındaki Mr. Bean kılıklı herife iyi olmuş ama bilhassa bu herifi parlatacağım diye yeni sistem geliştiren Ünal hocanın emeklerine üzüldüm. Gerçi o da Trabzon'un siyasi yapılanması yüzünden alakasız ekmeğinden olmuştu, etme bulma dünyası.

Geçen sene şampiyon olamadılar ya artık sittin sene olamazlar.

Hem biz hem Fener hem de Beşiktaşın aynı anda kötü olduğu bir sezonu bir daha zor bulurlar. Şerefsiz oluşum IBB ye şampiyonluk kaptırıyorsan otur ağla.

sent via GSC

Hakikaten bizim başımıza gelse ağız dolusu küfredeceğim bir durum. Gerçi herifler en azından elin gavurundan yaşıyor bu durumu. Biz 12 yaşından beri tesislerde karnını doyurup top oynamayı öğrettiğimiz adamlardan da aynı muameleyi gördük ama getirisi bu kadar yüksek olabilecek adamdan böyle bir kazık yemek başka türlü bir acının müsebbibi olmalı. Trabzon'un başındaki Mr. Bean kılıklı herife iyi olmuş ama bilhassa bu herifi parlatacağım diye yeni sistem geliştiren Ünal hocanın emeklerine üzüldüm. Gerçi o da Trabzon'un siyasi yapılanması yüzünden alakasız ekmeğinden olmuştu, etme bulma dünyası.

Ribery gibi adamı 300 bin dolar mı neydi için bedavaya kaptırdık biz. Bu adam kiralıktı zaten ve 10 milyon filan yine de kasalarına girecek.

Bu adamın büyük takımlara gidip başarılı olmasını istiyorum. Bunun gibi örnekler artarsa Türkiye ligi sadece futbolu kafasında bitirmişler için emeklilik yeri olmaktan çıkıp yeniden doğmak için bir basamak olarak görülebilir. Bu da ülke futboluna yarar. Emeklilik yeri olmaktansa basamak olmak her zaman daha iyidir.

Ağaoğlu 9 milyon euroluk buy-out maddesini de doğrulamış.

Şu an satılırsa yarı yarıya paylaşılacakmış. Palace'ın talebi buymuş.

Yani satamazlarsa max kazançları 3 m euro olacak.

Dediklerimin hepsi doğru çıktı.

Ağaoğlu: "Sörloth transferi finansal noktada kilitlendi"

Ağaoğlu 9 milyon euroluk buy-out maddesini de doğrulamış.

Şu an satılırsa yarı yarıya paylaşılacakmış. Palace'ın talebi buymuş.

Yani satamazlarsa max kazançları 3 m euro olacak.

Dediklerimin hepsi doğru çıktı.
iyide böyle bir adilik olamaz, ts avukatligini yapmiyorum ama senin kabak gibi sözlesmen var o sözlesmede yazan satin alma opsiyonu var, herseyide futbolcu lehine yapmamali fifa ne yani begenmiyorsan cek gitmi? tam olarak su sekilde sonuclanmali kanimca: opsiyonu sanirim 6 milyon euro, onu öder ts ve hakkina sahip olur, isteyen takimada pasa pasa parasiyla gider.

tsyi basamak olarak kullandı kaçtı adam :ROFLMAO:

iyide böyle bir adilik olamaz, ts avukatligini yapmiyorum ama senin kabak gibi sözlesmen var o sözlesmede yazan satin alma opsiyonu var, herseyide futbolcu lehine yapmamali fifa ne yani begenmiyorsan cek gitmi? tam olarak su sekilde sonuclanmali kanimca: opsiyonu sanirim 6 milyon euro, onu öder ts ve hakkina sahip olur, isteyen takimada pasa pasa parasiyla gider.
Nasıl yav 6ya alsalar 9a satmak zorundalar zaten. Satmaları TSnin lehine.

Geri
Üst Alt