Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Senin derdin ne kardesim? Sen internetden adamlık mi tasliyosun? Senin gibi cocuk mu saniyosun beni? Hamsi yaziyosun ya kendi kafana göre dalga geciyosun...antu veya 12 numara dan farkin yok beyin olümün gerceklesmis....

Hayır internette adamlık taslamıyorum ama sen taslıyorsun. Ne demek 2 şampiyonluk bize hediye verildi ? Bunu açıklarmısın ?

başganınızzz gelsin ulaaaaaaaaaaaaannnn

Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?
Sen boşversene onu zaten nasıl bir karaktere sahip olduğu yada olmadığı belli. O kupa gelmediyse bunun baş sorumlusu ne aziz ne tüpçü ilk sırada rte var. Senin şehrin % 70 rteye oy verirken sen demagoji yapıp dünyada bilmem kaç trabzonlu varmışmış da mışmış diye saçmalıyorsun. Senin taraftarın bu şahsiyetsiz adama oy verdiyse kusura bakma ama hala kupa gelecek beklentin aptallıktır.

Başkan olayında da iyi demagoji yapmışsın. Yok tepki verdik bilmem ne. Ne tepkisinden bahsediyorsun sen hırsıza destek çıkan hatta padişah ilan eden herifi o koltukta oturtup biz tepki gösterdik yhaa demeye hakkın. İndireceksin o başkanı koltuktan yada kupamızı çaldılar diye ağlamayacaksın.

Tapa

Padişah emretti arkasında %70 var nasıl olmayacak kim engelleyecek (not: bu mesaj tüm ciddiyetimle yazılmıştır)
Bak arkadas sen galiba anlamak istemiyorsun? Trabzon ekonomi olarak zengin şehir degil....nüfusu 300.000....tamam mi? %70 kac yapar? 210.000 ....sen şimdi bütün trabzonsporlulari trabzona sıgdırıyosun? Trabzonspor koca bi cınardır dallari dünyaya yayılmıştır....anlatabildim mi?

Bak arkadas sen galiba anlamak istemiyorsun? Trabzon ekonomi olarak zengin şehir degil....nüfusu 300.000....tamam mi? %70 kac yapar? 210.000 ....sen şimdi bütün trabzonsporlulari trabzona sıgdırıyosun? Trabzonspor koca bi cınardır dallari dünyaya yayılmıştır....anlatabildim mi?[/QUOTE]
Ben onu anlamıyom işte kafam basmıyo
koca çınar ama protestoya 4 kişi gidiyo
öyle bir gücünüz olsa kupayı çoktan almıştınız (bak kupa da hakkınız onuda inkar etmiyorum)

Ya kardeşim BMN forumunu da biliyoruz. Fb'den çok bize hakaret ediyorlar. Adamlar sizin kupanızı almış biz sizin oyuncunuzu aldık diye düşmanlık besleyenler var. Hepsi olmasa da büyük çoğunluğu öyle. Ben 3 sene boyunca TS'nin şampiyon olması için gece gündüz mail atan , sosyal medyada hakkınızı savunan bir insanım. Ama siz kupanızın başbakanda olduğunu bile bile hep ona verdiniz. Sonra da cumhurbaşkanlığı seçiminde %70 küsür gibi bir yüzdeyle oy verdiniz. Yalansa yalan de ?

Hayır internette adamlık taslamıyorum ama sen taslıyorsun. Ne demek 2 şampiyonluk bize hediye verildi ? Bunu açıklarmısın ?
Demek istedigim şu....gs yi bu olaylara bulaştirmamak icin 2 şampiyonlugu hediye edilmistir bu benim.fikrimdir....sen nasil diyosun?diyosun ki kupayi alamazsiniz yok size müstehak diyosun yukarda allah var bu lafi söylerken ciddimisin? Ayiptir ya ...hükumetiyle medyasiyla tff siyle 3 senedir hakkimizi yiyolar ama biz hakkimizi almadan bu iş bitmeyecek....

GS forumunda 2 sene size şampiyonluk hediye edildi yaziliyor. Bir Trabzonlu tarafindan hemde. Hiçbirşey olmamiş gibi devam ediliyor. Bu forumda Moderatörler tatil yapiyor galiba. Size iyi serinlemeler.

Son düzenleme:
Sen her türlü Trabzonspor hakkinda yaziyosun...arkadaşim.bu ülkede bizim.hakkimizi yediler....soruyorum neden sözde imparator 30 ay oldu konuşmuyor?
Kardeşim Terim konusuna girmene lüzum yok. Biz Terim olayını burda Galatasaray taraftarları olarak yeterince konuştuk zaten. Ve hâlâ da konuşuyoruz.

Bize bu soruyu sormanın hiç bir anlamı yok, Terimin niye konuşmadığını herkes biliyor zaten.

Ben şahsen sizin çok yanlış yaptığınızı düşünüyorum bugüne kadar. Olaylar ilk çıktığında ağırlığınızı koyup hakkınızı DIREKT arayacaktiniz.

Ama siz çok beklediniz, bence Hacıosmanoglu nun yaptiklari şovdan ötesi değil.

RTE ye yakın olan biri Trabzonun haklarını sence sonuna kadar arar mı ya da daha doğrusu arayabilir mi?

I am the one who knocks!

Demek istedigim şu....gs yi bu olaylara bulaştirmamak icin 2 şampiyonlugu hediye edilmistir bu benim.fikrimdir....sen nasil diyosun?diyosun ki kupayi alamazsiniz yok size müstehak diyosun yukarda allah var bu lafi söylerken ciddimisin? Ayiptir ya ...hükumetiyle medyasiyla tff siyle 3 senedir hakkimizi yiyolar ama biz hakkimizi almadan bu iş bitmeyecek....

2 şampiyonluğu nasıl hediye etmiş bize fenerli tff ? 2 şampiyonluğu da söke söke aldık. İlk şampiyonluğu tüm yasaklara , tüm cezalara rağmen aldık. Adamlar bize kupayı soyunma odasında vermeye bile kalktı. Nasıl bize hediye etmiş ?

başganınızzz gelsin ulaaaaaaaaaaaaannnn
uploadfromtaptalk1410209008912.webp

Bak arkadas sen galiba anlamak istemiyorsun? Trabzon ekonomi olarak zengin şehir degil....nüfusu 300.000....tamam mi? %70 kac yapar? 210.000 ....sen şimdi bütün trabzonsporlulari trabzona sıgdırıyosun? Trabzonspor koca bi cınardır dallari dünyaya yayılmıştır....anlatabildim mi?[/QUOTE]
Ben onu anlamıyom işte kafam basmıyo
koca çınar ama protestoya 4 kişi gidiyo
öyle bir gücünüz olsa kupayı çoktan almıştınız (bak kupa da hakkınız onuda inkar etmiyorum)
Istinye ye giden taraftarlari unuttun mu? Siz ne tepki verdiniz allaha askina ya? Söyle de susayim allah allah

Ya kardeşim BMN forumunu da biliyoruz. Fb'den çok bize hakaret ediyorlar. Adamlar sizin kupanızı almış biz sizin oyuncunuzu aldık diye düşmanlık besleyenler var. Hepsi olmasa da büyük çoğunluğu öyle. Ben 3 sene boyunca TS'nin şampiyon olması için gece gündüz mail atan , sosyal medyada hakkınızı savunan bir insanım. Ama siz kupanızın başbakanda olduğunu bile bile hep ona verdiniz. Sonra da cumhurbaşkanlığı seçiminde %70 küsür gibi bir yüzdeyle oy verdiniz. Yalansa yalan de ?
Trabzon şehrini sen istanbul veya izmir ile kariştirma....ekonomisi zayif....ha akp ha chp ha mhp ...hangisi olsa farketmezdi...ama şuna inaniyorum.ki o kupayi alacagiz ....sonunda olüm olsa alacagiz

Sadri sener Trabzonsporu satmistir....korkak ve istanbul yalakasi oldugu icin....IHO mücadeleye başladi en başta Hukuk Kurulu müthiş calisiyor....@atilla dilaver i takip ederseniz anlarsiniz

Trabzon şehrini sen istanbul veya izmir ile kariştirma....ekonomisi zayif....ha akp ha chp ha mhp ...hangisi olsa farketmezdi...ama şuna inaniyorum.ki o kupayi alacagiz ....sonunda olüm olsa alacagiz

Niye ne farkı varmış Trabzon'un ? Trabzonspor'un kendi içinde bile davayı burada bitirelim , kupayı alamayız diyen yönetim kurulu üyeleriyle dolu yanlış mı söylüyorum ? Trabzon şehrinde adam akıllı bir yürüyüş falan mı yapıldı ? 2012'de yapılmıştı 200 kişi ya vardı ya yoktu. Trabzon şehrinde bile olay unutuldu gitti. Siz bundan sonra zor alırsınız kupayı. Bak fenerbahçe küme düşse bile alamazsınız o kupayı. Ben diyeceğimi dedim.

Ekonomisi zayıf derken ? Ekonomi ne alaka şimdi ?

Ben diğer partiler iyi demiyorum ki. Onlar da öyle. Ama akp'den daha iyi oldukları kesin. Şimdi de %70 oyun mükafatı olarak stadınızın ismini RTE yapacaklar. Vicdanın el veriyor mu ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt